Wise IT Göteborg logo

Wise IT Göteborg Göteborg Heltid

IT-tekniker till välkänt företag i centrala Gbg

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du ett stort intresse för teknik och IT och trivs i en roll där dagarna är olika och där du får möta och hjälpa användare på plats? Just nu söker vi efter dig som vill arbeta med att supportera och framförallt byta ut hårdvara som i en del av ett spännande större migreringsprojekt. Skicka in din ansökan redan idag!

Din vardag

I denna roll som IT-tekniker kommer du vara nära användarna vid olika siter runt om Göteborgsområdet och avhjälpa med frågor kring nytt OS och nya applikationer men även vara den som byter ut deras datorer, tangentbord samt annan IT-utrustning. Du blir den personen som får många frågor och besitter ofta svaren och snabbt hittar nya lösningar. Därför är det viktigt att du uppskattar att ge service och trivs i en supporterande roll där småprat och problemlösning är en del av din vardag.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du arbetat något/några år med att hantera ärenden i windowsmiljö med inriktning mot workplace. Övriga kunskaper såsom Exhange, Active directory, Outlook är meriterande. Vi tror att du har en teknisk bakgrund och att människor i din omgivning skulle kunna omnämna dig som praktiskt lagd. Eftersom serviceförmåga är A och O i rollen är din sociala förmåga god och du har lätt för att kommunicera både genom telefonsamtal och i fysiska möten. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en mindre grupp om sex personer där alla strävar efter att skapa och vidhålla en stämning präglad av humor och positivitet.

Om företaget
Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024