company coverphoto

Vi söker UK med fokus på Androidutveckling till längre uppdrag

Wise IT Göteborg - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Är du intresserad av att utveckla produkter som faktiskt gör skillnad, som hjälper personer med funktionsnedsättning att bli mer självständiga och ta kontroll över sitt egna liv?

Din vardag

Vi söker en underkonsult och skarp androidutvecklare till ett internationellt företag med placering i centrala Göteborg. Här kommer du ha möjligheten att arbeta med härliga kollegor och intressanta teknologier, med allt ifrån server- och mobilutveckling till webbapplikationer.

Vem är du?

Du trivs att arbeta i ett litet team med stora möjligheter att påverka företagets produkter och de teknologier som de använder. Det innebär också att du är självgående och bekväm med att dela dina åsikter för att kontinuerligt utveckla teamet framåt. Du känner dig trygg i Android-världen och har dokumenterad erfarenhet av det.

Du kommer att ha en nyckelroll i både vidareutveckling och underhåll av de befintliga applikationerna men även jobba med nya lösningar och tjänster. Applikationerna kan se enkla ut på utsidan men vara mycket avancerade under skalet.

Tekniker och verktyg som de använder sig av idag :

· Java (8), Kotlin

· PostgreSQL

· RxJava, Retrofit m.m

· Gradle/Jenkins/CircleCI

· Android Studio

· Jira

De värdesätter erfarenhet inom plattformsoberoende utveckling som t ex React Native, Xamarin eller Cordova/PhoneGap.

Uppdragsperiod: Start enligt ök men snarast möjligt och 12 månader framåt.

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.