Advania logo

Advania Stockholm Heltid

Workplace Consultant till Advania

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du arbetserfarenhet inom Windows klienthantering och vill utmana dig själv i nya IT-miljöer? Är du en ödmjuk och ansvarstagande person med stort tekniskt intresse? Advania är intresserade av att komma i kontakt med dig som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst.

Din vardag

I takt med att vårt affärsområde Sourcing fortsätter att växa söker vi förstärkning till Workplace-grupperingen på Advania. Som Workplace Consultant arbetar du i ett team på ca 10 personer med bred kompetens inom flera områden. Vi arbetar till större delen i projekt och uppdrag i kunders miljöer och internt. Arbetet innefattar bland annat daglig managering av våra kunder inom klient/arbetsplats. Även uppdrag och incidenter inom klienthantering med fokus mot SCCM/Intune, Windows 10, Office 365 och Citrix. Samt deltagande i övertagande och förändringsprojekt inom dessa områden.

Rollen är baserad i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med klienthantering och är redo att anta nya utmaningar. Vi ser att du kan ha en tidigare bakgrund som t.ex. 1st/2nd line support och IT-tekniker. Du har kompetens inom bl.a. Windows 10, SCCM, Office 365 och Active Directory. Meriterande med kompetens inom applikationshantering inom klient, t.ex. paketering/deployment. Du är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. 

Vår nästa kollega är ödmjuk och handlingskraftig. Du trivs i en miljö där vi delar kunskap med och hjälper varandra, har varierande arbetsuppgifter och ligger i framkant vad beträffar teknik. För att lyckas i rollen trivs du med att ta stort eget ansvar och driva aktiviteter från start till mål. Du gillar även att jobba brett med allt ifrån att lösa ärenden med slutanvändare till att sätta upp nya lösningar hos våra kunder. Vi tror att du har en förmåga att skapa överblick av ett projekt och se slutmålet och vilka aktiviteter som krävs. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och ett härligt team som framförallt har kul på jobbet.

Ansökan

Ansök direkt! Urval sker löpande. I denna process samarbetar Advania med Wise IT. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget
Passar vi dig?

Advania är med sina över 1 150 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024