company coverphoto

Nätverkskonsult inom trådlöst till Cygate i Malmö

Cygate AB - Malmö - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Är du en driven och teknikintresserad person som vill vara bäst inom ditt område? Är du lyhörd, intresserad av att utvecklas och tror på lagarbete? Har du dessutom erfarenhet och hög kompetens som Nätverkskonsult inom trådlöst? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Cygate söker just nu en erfaren Nätverkskonsult inom trådlöst till oss i Malmö!

Din vardag

Som Nätverkskonsult inom trådlöst på Cygate arbetar du med komplexa arbetsuppgifter, antingen inhouse eller ute hos kund. Du kommer att ingå i ett team på ca 30 konsulter som tillsammans har en bredd som är spridd över flera kompetensområden.

Ditt arbete består främst av:

·       Radioplanering 

·       Inmätning och uppföljning av trådlösa nät ute hos kund (site survey)

·       Driftsättning av trådlösa nät

·       Felsökning och felavhjälpning trådlösa nät

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Cygate är anslutna till kollektivavtal och har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner

Vem är du?

Som Nätverkskonsult inom trådlöst ser vi gärna att du har ett genuint teknikintresse, sporras av att befinna dig i en kompetensmässig framkant och har omkring fem års praktisk erfarenhet som Nätverkskonsult/tekniker med fördjupade tekniska kunskaper om:

·       Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät

·       Flerårig kompetens inom Cisco och/eller Aruba

·       Högre certifieringar (och/eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet)

Meriterande kunskaper:

·       Kompetens inom Cisco Prime, Cisco DNA Center, Aruba Clearpass, Ekahau, ISE,

Som person är du förtroendeingivande, engagerad, intresserad av att utvecklas samt har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och kan ta egna beslut. Du är lyhörd, ställer upp för kunden när det behövs och är professionell, noggrann samt har en stor känsla för kvalité i ditt arbete. Du trivs i en kreativ miljö, har god samarbetsförmåga samt hög social kompetens och det är en bonus om du har nära till skratt.

Körkort är ett krav för denna tjänst och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Ansökan

Cygate AB jobbar med Wise IT i denna rekrytering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Andreas Dahlberg via mail: andreas.dahlberg@wiseit.se eller på telefon 0765-259022

Välkommen med din ansökan via vårt webformulär. Skicka gärna in din ansökan snarast då ansökningar behandlas löpande.

About the company

Cygate är en del av Telia och på Sveriges största nät kan de erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med deras bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Företagets 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.
De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt bland annat banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Expand section