Caldic Ingredients Sweden AB logo

Caldic Ingredients Sweden AB Malmö Heltid

Dynamics AX IT-konsult till Caldic Nordic i Malmö

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vill du ha en stimulerande tjänst som intern IT-konsult? Där du får fokusera på Dynamics AX och använda ditt affärssinne? Just nu söker Caldic Nordic i Malmö dig som vill bli en viktig nyckelperson i deras förbättringsarbete. Skicka in din ansökan redan idag utan krav på CV och personligt brev i första steget.

Om tjänsten

Som intern IT-konsult på Caldic är du med och tar fram interna processer utifrån bolagets befintliga ramverk i Dynamics AX. Du kommer vara drivande i arbetet med att definiera arbetssätt och processer i den nordiska organisationen. Med en kombination av dina erfarenheter och din affärssinne kommer du att hjälpa Caldic att bli effektivare och att få ett ännu större fokus på värdeskapande arbete. I din roll kommer du också arbeta med att skriva arbetsinstruktioner och skapa processkartor för att hjälpa medarbetarna att arbeta på det sätt som du, i nära samarbete med både beslutsfattare och key users, varit med att ta fram.

Caldic Nordic ligger i framkant inom koncernen på IT-sidan. I den nordiska verksamheten bygger man de AX-templates som sen ska integreras och fungera i hela koncernen. Därför handlar det dagliga arbetet mycket om att förbättra och effektivisera befintliga processer baserat på Caldic´s AX-lösning.

Vem är du?

Du har troligtvis minst ett par års yrkeslivserfarenhet inom Dynamics AX antingen som konsult eller som Key User. Du har generell IT-kunskap från affärsnära IT och du tycker teknik är roligt och brinner för att se nyttan tekniken skapar för medarbetarna.

Som person har du ett eget driv, mod och är nyfiken. Du gillar processer och att designa dessa. Du trivs av att arbeta med ”frihet under ansvar” och styrs av en egen moralisk kompass. Du har lätt för att kunna inta ett helhetsperspektiv av affären, är duktig på uppföljning samt är noggrann. Du är engagerad och besitter god självinsikt. Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift.

Passar vi dig?

Caldic erbjuder ett varierande arbete på ett spännande och stabilt företag som kontinuerligt utvecklas. På Caldic får du möjlighet att vara med och påverka det dagliga arbetet och du kommer in i en spännande fas i bolagets utveckling. Stämningen på företaget är familjär och engagerad och vi kombinerar höga krav med ett väldigt trivsamt arbetsklimat. Vi hjälper varandra prestigelöst mot gemensamma mål.

Du blir en del av den nordiska IT-avdelningen med tre medarbetare i Malmö och en i Hedensted på Jylland. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

Ansökan

Caldic samarbetar med Wise IT i denna rekrytering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Andreas Dahlberg via mail andreas.dahlberg@wiseit.se eller på telefon 076-5259022 Välkommen med din ansökan via vårt webformulär. Skicka gärna in din ansökan snarast då ansökningar behandlas löpande.

Om företaget
Om företaget

Caldic strävar efter att vara ledande inom distribution till den globala livsmedels- och kemiindustrin. Fokus ligger på kundernas framgång genom att vara en inspirerande partner som bidrar med innovativa produkter, tjänster och lösningar. Med vårt huvudkontor i Rotterdam och drygt 25 verksamma företag runt om i världen råder det ingen tvekan om att Caldic är ett globalt företag. Vi tror emellertid att vi tjänar våra kunder bäst med en decentraliserad organisation som ger våra lokala aktörer möjlighet att agera på lokala behov och skapa starka partnerband med våra kunder och leverantörer.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024