company coverphoto

Driven System Manager till Trustly Group!

Trustly Group AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Är du en affärsmässig och kommunikativ person som vill vara navet mellan IT och verksamheten? Har du erfarenhet av systemförvaltning och leverantörssyrning? Då kanske rollen som System Manager till Trustly något för dig!


DIN VARDAG

I rollen som System Manager hos Trustly kommer du tillhöra bolagets finansavdelning. Ditt ansvarsområde innefattar säkerställning av förvaltningsobjektet (NetSuite SAP) förvaltas och vidareutvecklas. koordinera integrationerna som utförs av leverantörer, kravställning och planera den tekniska road-mapen. Vidare agerar ”Speaking Partner” och ser till att berörda instanser hålls à jour gällande förvaltningsobjektets förändringar och riktningar framåt. Därtill kommer du leverera KPI: er till verksamheten och ha uppföljning av projekt inom området.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är du affärsmässig och engagerad - du är ansvarstagande, självgående och ser ett steg framåt. Vidare är du handlingskraftig och samt att du kommunikativ, du är en lagspelare och förstår vikten av goda dialoger och relationer.

Vi ser att du har arbetat med systemförvaltning av verksamhetsnärasystem (ERP) i minst 3 år, har förståelse för integrationer och därmed besitter god verksamhetsförståelse. Vidare ser vi att du arbetat med kravinsamling och har god leverantörsvana. Detta kombinerar du med eftergymnasial utbildning samt goda kunskaper engelska, i tal och skrift.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Trustly Group AB med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadja Zeki, nadja.zeki@wiseit.se. Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Passar vi dig?

På Trustly arbetar vi för en värld där det är tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för alla att betala online – för handlare och konsumenter såväl som för banker.

För hundra år sedan var det kontanter som gällde. Folk fick betalt i reda pengar, förvarade dem i plånboken och handlade för dem i den lokala butiken. Att betala var enkelt.

Men oj vad tiderna har förändrats!

Idag betalas lönerna in direkt på våra bankkonton och vi handlar online på nätbutiker från hela världen. Så varför är det så svårt att betala direkt från våra bankkonton?

Att betala online borde vara lika enkelt för konsumenterna som att sträcka över en sedel. Och att acceptera betalningar och göra återbetalningar borde vara handlarnas minsta bekymmer.

Kreditkort, betalkort, e-plånböcker, fakturor och postförskott är alla mellanhänder som tar ut avgifter och ränta för den enkla uppgiften att flytta pengar från en person till en annan.

På Trustly arbetar vi outtröttligt för att göra det enkelt att betala online.

Expand section