company coverphoto

UX designer

Combitech AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

I den här rollen får du vara en del av att bygga Combitechs erbjudande inom UX, så vi ger dig en chans att motivera och inspirera både kollegor och kunder.

Med din kompetens i UX kommer du att vara med och skapa inspirerande designlösningar och fantastiska användarupplevelser. Du kopplar koncept, design och utveckling till kundens varumärke och affär. Att förankra insikter och koncept med kund är naturligt i din roll. Du kommer att vara ansvarig för att driva användarupplevelsen från idé till release hos våra kunder som finns inom spännande branscher såsom fordon, telekom och försvarsindustri.

Som UX designer jobbar du med detaljer när det gäller användbarhet med fokus på interaktion, kundresor och tillgänglighet. Idé-utfomning, konceptualisering och prototypning är välbekanta begrepp för dig.

För att trivas i rollen är du en person som gillar att arbeta i team och ser vinningen i att arbeta cross-funktionellt för att uppnå ett gemensamt mål. Du förstår både affärsperspektivet såväl som slutanvändaren, och du är van att mäta komplexa problemställningar hos kunder

Du gillar att diskutera dina synpunkter och utveckla idéer tillsammans med andra. Vi tror att du är nyfiken och har ett genuint intresse för UX och att du håller dig uppdaterad inom de senaste trenderna.

company coverphoto
Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Om företaget

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

company coverphoto