company coverphoto

Projektledare

Combitech AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Har du bakgrund inom team- och ledningsarbete, med erfarenhet av IT, teknik och innovation? Har du kanske arbetat som teamledare, produktägare, projektledare eller i likvärdiga roller? Eller har du erfarenhet av att skapa digitala lösningar och leda korsfunktionella team? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Combitech kommer du att arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för att kvaliteten i projekt och leverans lever upp till kundens förväntningar. Den projektledare vi söker ska ha förmågan att skapa ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera till nytänkande. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar.

Du som söker har en relevant högskoleutbildning och har tidigare drivit projekt inom teknik/it. Du får gärna ha en certifiering inom projektledning, och du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med agila metoder. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som konsult är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar att kavla upp ärmarna för att leverera resultat. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du tycker om och har erfarenhet av leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat till andra. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt tycker om att ta ansvar. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Om företaget

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto