•  

Applikationsspecialist

Hultafors Group AB

- Göteborg - Heltid
  • Karriärmöjligheter
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Framgångsrik byrå
Introduktion

Hultafors Group erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt. Vi utökar nu vårt växande team med en ny roll inom Hultafors Group, en Systemspecialist, med placering i Högsbo, Göteborg.

Vill du ha ett jobb där du får vara med och påverka och göra skillnad? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om företaget

HULTAFORS GROUP har bidragit till en enklare arbetsdag för hantverkare i över 130 år.

Hultafors Group utvecklar nyskapande arbetskläder, hållbara verktyg och säker skyddsutrustning för att ge professionella användare bästa möjliga funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet på jobbet. I företaget arbetar drygt 800 entusiaster med att skapa kvalitetsprodukter och tjänster som det går att lita på. Det görs genom att våga testa nya idéer, respektera varandra och framförallt – lyssna på och involvera proffsen genom hela produktutvecklingen. I teamet jobbar stolta och erfarna specialister sida vid sida med nyutexaminerade talanger.

I HULTAFORS GROUP ingår varumärkena Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Stegar, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon, Johnson Level och Hellberg Safety. Produkterna säljs på de större marknaderna i Europa och till viss del i USA. Man har dessutom egna försäljningsorganisationer på nyckelmarknaderna. Hultafors Group har en årlig omsättning på 230 MEUR och ägare är Investment AB Latour. Läs mer på hultaforsgroup.com

Om denna position

Din vardag Du kommer att arbeta med att utveckla och förvalta vår partnerportal och andra kundrelaterade applikationer, ex CRM, BizWizard eller andra applikationer som används i säljrelaterat syfte, ofta i samarbete med leverantörer. Du är tekniskt ansvarig för applikationerna och agerar i form av central superuser, håller utbildningar och ger support till användare, ofta lokala superusers. Du samarbetar med den interna E-com-organisationen för att utveckla den digitala försäljningsprocessen och samla in deras krav för att utveckla applikationerna. Du stöttar dessutom verksamheten med beslutsunderlag inför val av tekniska förbättringar. En stor del i arbetet som Systemspecialist innebär att agera brygga mellan verksamheten krav, användarnas eller kundernas förväntningar och applikationsutveckling i syfte att förbättra processer och flöden samt undanröja risker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Programplanering samt kartlägga krav på utvecklingsarbete

• Säkerställa och stödja utveckling av nya processer och funktionalitet

• Dokumentation av lösning och arbetssätt för bästa stöd till verksamheten

• Skapa utbildningsmateriel, utbilda och ge support i samband med implementation och systemförändringar

Vem är du Du är en självgående och socialt utåtriktad person med förmåga att få med dig människor. Som person är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som du motiveras av effektivisering och problemlösning.

Du är en van projektledare och superuser med bred teknisk kompetens och kunskap om olika system. Du tycker om att leda utbildningar/workshops och har förståelse kring processen att implementera system samt hur det påverkar ett företag.

How it works!
Iconmonstr task thin
Answer questions The interview starts in the job ad - no CV or cover letter required.
Iconmonstr marketing 29
100% transparency Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.
Iconmonstr speech bubble comments thin
Contact The employer contacts you if they find your application interesting.