Hultafors Group AB logo

Hultafors Group AB Göteborg Heltid

Applikationsspecialist

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Hultafors Group erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt. Vi utökar nu vårt växande team med en ny roll inom Hultafors Group, en Systemspecialist, med placering i Högsbo, Göteborg.

Vill du ha ett jobb där du får vara med och påverka och göra skillnad? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om denna position

Din vardag Du kommer att arbeta med att utveckla och förvalta vår partnerportal och andra kundrelaterade applikationer, ex CRM, BizWizard eller andra applikationer som används i säljrelaterat syfte, ofta i samarbete med leverantörer. Du är tekniskt ansvarig för applikationerna och agerar i form av central superuser, håller utbildningar och ger support till användare, ofta lokala superusers. Du samarbetar med den interna E-com-organisationen för att utveckla den digitala försäljningsprocessen och samla in deras krav för att utveckla applikationerna. Du stöttar dessutom verksamheten med beslutsunderlag inför val av tekniska förbättringar. En stor del i arbetet som Systemspecialist innebär att agera brygga mellan verksamheten krav, användarnas eller kundernas förväntningar och applikationsutveckling i syfte att förbättra processer och flöden samt undanröja risker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Programplanering samt kartlägga krav på utvecklingsarbete

• Säkerställa och stödja utveckling av nya processer och funktionalitet

• Dokumentation av lösning och arbetssätt för bästa stöd till verksamheten

• Skapa utbildningsmateriel, utbilda och ge support i samband med implementation och systemförändringar

Vem är du Du är en självgående och socialt utåtriktad person med förmåga att få med dig människor. Som person är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som du motiveras av effektivisering och problemlösning.

Du är en van projektledare och superuser med bred teknisk kompetens och kunskap om olika system. Du tycker om att leda utbildningar/workshops och har förståelse kring processen att implementera system samt hur det påverkar ett företag.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Framgångsrik byrå Framgångsrik byrå
Om företaget

Hultafors Group, ett bolag inom Latourkoncernen, erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt.

Bild #0 - Hultafors Group AB
Bild #1 - Hultafors Group AB
Bild #2 - Hultafors Group AB
Bild #3 - Hultafors Group AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024