Hultafors Group AB logo

Hultafors Group AB Göteborg Heltid

Enterprise Architect till Hultafors Group

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Hultafors Group erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt. Vi utökar nu vårt växande team med en ny roll inom Hultafors Group, en Enterprise Architect, med placering i Högsbo, Göteborg. Du kommer ha övergripande ansvar för att utveckla och driva IT-strategin med utgångspunkt i affären.

Vill du ha ett jobb där du får vara med och påverka och göra skillnad? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om denna position

Din vardag I din roll som Enterprise Architect (EA) kommer du att arbeta proaktivt med att säkra att IT-strategin ligger i linje med affärsmålen för verksamheten. Du kommer att stödja verksamheten med beslutsunderlag inför val av tekniska investeringar. Som EA kommer du att agera brygga mellan verksamheten krav, slutkundernas förväntningar och arkitektur- och applikationsutveckling i syfte att förbättra processer och flöden och undanröja risker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:

· Ansvara för verksamhetens arkitektur och säkerhetsstrategi

· Utveckla och föreslå målarkitektur, förbättringar och investeringsplaner

· Leda funktionen för master data / information management

· Delta i strategisk planering och rådgivning för verksamhetens fortsatta digitalisering

· Kartlägga samband och beroenden i hela verksamheten. Samverka med bolagets applikationsspecialister i syfte att förstå möjligheter och hinder med befintliga lösningar.

· Identifiera och prioritera tekniska fokusområden samt räkna på Roi

· Agera kravställare och beställare gentemot partners.

· Vara med i olika digitaliseringsinitiativ i organisationen

Vem är du? Du får energi av att driva förändringsarbete, är en självgående och socialt utåtriktad person med förmåga att få med dig människor. Som person är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som du motiveras av effektivisering och problemlösning.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen och flera års erfarenhet som Enterprise Architect. Du har ett genuint intresse för teknik, applikationer och IT-processer. Vidare har du god förståelse inom plattformar, servicearkitektur och Cloud-lösningar, gärna med tidigare erfarenhet av TOGAF. I detta skede kommer det att finnas en direktrapporterande Master Data Governance-roll, varför kompetens och intresse för att leda och utveckla andra också är viktigt.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Framgångsrik byrå Framgångsrik byrå
Om företaget

Hultafors Group, ett bolag inom Latourkoncernen, erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt.

Bild #0 - Hultafors Group AB
Bild #1 - Hultafors Group AB
Bild #2 - Hultafors Group AB
Bild #3 - Hultafors Group AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024