company coverphoto

Teknisk projektledare/Förvaltningsledare IT inom Utbildning till Lernia

Lernia - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Lernia står inför en spännande resa med nya utmaningar där fokus framöver kommer att ligga mer på utveckling, digitalisering och automatisering. Har du brinnande intresse för teknik och användarbarhet och gillar att agera bryggan mellan IT och verksamheten? Vi söker en Teknisk projektledare/Förvaltningsledare IT som hellre gör – och ibland gör fel – än tvekar inför utmaningar.

Din vardag

Som Teknisk projektledare/Förvaltningsledare IT inom området Utbildning jobbar du både strategiskt och operationellt med både egenutvecklade och uppköpta system. Du arbetar i en kommunikativ roll där du samordnar och underhåller avtal med leverantörer. Du får användning för din tekniska förståelse då du fångar upp behov och kravställer olika delar av verksamheten. Detta gör du med affärsnytta i åtanke och i linje med företagets affärsstrategi.

Du är en del av IT-avdelningen tillsammans med 20 drivna och skickliga kollegor samt ett flertal konsulter. Du trivs att arbeta i grupp och vill sträva efter att vara teamets go-to-person. Du arbetar även tillsammans med verksamheten och Lernia utbildningsledningsgrupp för att vidareutveckla och ta området Utbildning till nya höjder.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetserfarenhet av IT-projektledning/förvaltningsledning och gärna inom utbildningsområdet. Du har god vana av leverantörskontakt och avtalshantering. Du är en kommunikativ och framåtlutande person som trivs att arbeta nära både IT och verksamheten och med din lyhördhet lyssnar du in vad affärsverksamheten och marknaden efterfrågar. Du är även en affärsorienterad do:er med analytisk förmåga och sinne för struktur. I teamet passar du om du är lyhörd och samtidigt vågar ta plats. Du drivs av att arbeta med förbättringsarbete, säkerställa leverans till uppsatta mål och ser förändring som något konstant.

Vill du vara med och göra skillnad?

Ansök direkt! Urval sker löpande. I denna process samarbetar Lernia med Wise IT. Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Rebecca Levy (rebecca.levy@wiseit.se) eller Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Passar vi dig?

Lernia arbetar med att forma morgondagens arbetsmarknad för individer, företag och organisationer. Hos oss är du med och driver arbetet för ett hållbart samhälle där du kan göra skillnad – på riktigt. Vi arbetar för att få människor att bli anställningsbara och företag att blomstra. Vi har både utbildnings- och bemanningsverksamheter vilket gör att vi kan matcha bemanningskonsulter och deltagare i våra utbildningar direkt mot företagens efterfrågan. På så sätt bidrar vi till att minska kompetensgapen i samhället och skapar en hållbar arbetsmarknad för alla. Hos Lernia arbetar du med kollegor som har ett starkt samhällsengagemang, ömsesidiga värderingar och en inre motivation i att vilja påverka. Eftersom vi arbetar flexibelt, innovativt och effektivt bygger vi ett starkt och lönsamt Lernia – tillsammans.

Expand section