company coverphoto

ASSA ABLOY Traineeprogram 2019

YABS - Stockholm / Göteborg / Malmö - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vill du börja din karriär på ett av börsens största bolag? Vill du få möjlighet att jobba med IoT, IT Security, Cloud Computing, Big Data, Data Mining, Testning, m.m. så är detta traineeprogram något för dig!

Programmet är ett samarbete mellan YABS och en av våra största kunder. Start är augusti 2019, och fram till juni 2020 får du prova på att jobba i flera utvecklingsprojekt med den senaste tekniken. Du får coachning av de bästa inom sina respektive områden och du får mentorer för att bolla dina planer på din framtida karriär. Detta kombineras med sociala aktiviteter och utbildningar tillsammans med andra drivna och duktiga traineer. Här finns chansen att få vänner och erfarenheter för livet!

Vi ser gärna att du har en utbildning inom IT, mekatronik, teknisk fysik, elektroteknik, eller liknande. Gör din ansökan direkt här nedan.

company coverphoto

Om företaget

Våra värderingar; Glädje, teknik, målmedvetenhet och frihet genomsyrar hela organisationen. YABS, Young Aces by Sylog, är ett konsultbolag som tillgodoser våra kunders behov av utveckling, test och integration av programvara och IT-lösningar. YABS hjälper flera av Sveriges mest framgångsrika bolag inom telekom, försvar, transport, fordon, medicinteknik, bank och spel. Vi räds inte en utmaning och inget projekt är för litet eller stort.

company coverphoto