RecPro logo

RecPro Stockholm Heltid

Team Manager Talent Acquisition

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

I rollen som Team Manager hos oss ansvarar du för ditt egna konsultteam. Du har fullt personalansvar för de personer som ingår i ditt team och har budgetansvar för din enhet. Detta är en nyckelroll i vår fortsatta framgång och tillväxt, vilket innebär att du rapporterar till VD och ingår i vårt Team Manager-forum som verkar för att utveckla vår interna platform och stärka vår leverans och attraktionskraft.

Initialt så är du delaktig i kunduppdrag där du själv är operativt ansvarig för leverans och måluppfyllnad. I takt med att du växer ditt team så övergår du successivt till att axla ledarskapet och personalansvar på heltid.

Dina dagar består av stor variation. Personalansvaret innefattar arbetsledande ansvar, lönesättning, ansvar för mål- och utvecklingssamtal, individuella utbildningsplaner och övriga delar i talent management kedjan. 

Vidare ansvarar du för semesterplanering, tidrapportering och övrig administration som kopplar till teamet.  Du ansvarar även för löpande rekrytering till ditt team och driver processer från start till mål.  Vidare är du delaktig i säljarbetet och har nära dialog med vår sälj- och marknadsavdelning samt VD och ledning.

Vi söker dig som:

  • Har 5+ års  erfarenhet av rekrytering, från byrå, inhouse och/eller som konsult
  •  Har erfarenhet av att leda personal och har god vana av att coacha och stötta andra. 
  •  Uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  •  Har ett starkt intresse för rekrytering och vill hjälpa kunder att modernisera sitt rekryteringsarbete

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att ha personalansvar
  • Haft budget- eller försäljningsansvar
  • Erfarenhet av att arbeta i en startup eller scaleup

Utöver ovan lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper – inte minst din förmåga att leda, strukturera och prioritera, såväl som att samarbeta och motivera dina medarbetare. Rollen ställer höga krav på proaktivitet, nyfikenhet och ödmjukhet och vi tror att din största drivkraft är att se andra utvecklas och lyckas. 

I din roll kommer du in i ett skede i bolaget där du har möjlighet att vara med och påverka och bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och kompetensdelning genom schemalagda tillfällen då vi samlas för löpande utbildningar. Vi arrangerar även löpande seminarium, webinars, branschträffar och andra tillfällen för dig att nätverka och träffa likasinnade. 

Stämmer ovanstående in på dig? Varmt välkommen med din ansökan! 

Tester tillämpas i rekryteringsprocessen. Ansökningar hanteras löpande.

  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Fast lön Fast lön
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Framgångsrik byrå Framgångsrik byrå
  • Förmån: Sex veckors semester Sex veckors semester
  • Förmån: Tjänstepension Tjänstepension
Om företaget

RecPro erbjuder branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Våra konsulter hanterar alltifrån operativ rekrytering till uppbyggnad av moderna rekryteringsfunktioner. Genom kompetensdelning och kunskapsöverföring bidrar vi till att utveckla synen på rekrytering för kunder, branschkollegor och marknaden i stort.

Bild #0 - RecPro

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024