company coverphoto

Talent Acquisition Consultant

RecPro - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vi startade RecPro med viljan att göra skillnad**.** Vi har sett för många rekryteringsprojekt och Employer Branding-initiativ misslyckas där man underskattat komplexiteten i dessa frågor. Utifrån vår passion för rekryteringshantverket, vår erfarenhet inom området och vår förståelse för de krafter som får individer och organisationer att växa vill vi hjälpa företag att lyckas. 

Vi arbetar på plats hos kund** ,** och som konsult hos oss verkar du i operativa rekryteringsuppdrag och projekt inom Talent Acquisition. Exempel på uppdrag vi genomför är rekryteringsstöd, Talent Acquisition-specialist, Talent Acquisition Manager, projektledare eller managementkonsult. Vi matchar dig mot uppdrag baserat på din erfarenhetsnivå och dina personliga preferenser.

Vi tror på kraften i förändring, att leda och driva utveckling. I din roll som konsult förväntas du ta ägandeskap för resultat och leverans innan, under och efter genomfört uppdrag. Konsultrollen hos RecPro ställer höga krav på självständighet och engagemang, och som stöd har du engagerade och erfarna kollegor att luta dig mot. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling via schemalagda utbildningstillfällen och konferensresor. Vi arrangerar löpande bransch-träffar och andra tillfällen för dig att nätverka och träffa likasinnade.   

Vi önskar komma i kontakt med dig  som delar vår passion för rekryteringshantverket. Du har minst ett par års erfarenhet av rekryteringsprocessens samtliga delar och vi ser det som meriterande om du har arbetat inom IT/Tech-sfären. Vi erbjuder en fast lönemodell, tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansök utan CV idag!

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Framgångsrik byrå

Framgångsrik byrå

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Om företaget

RecPro erbjuder rådgivnings- och konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har ett starkt track-record och hjälper allt ifrån mindre start-ups till stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Våra konsulter är några av de bästa i branschen och kan hantera allt ifrån operativ rekrytering till design och uppbyggnad av rekryteringsfunktioner. Vi drivs av att utveckla och förbättra hur våra kunder arbetar med kompetensförsörjning. 

Apply now. No CV required