•  

Talent Acquisition Consultant

RecPro

- Stockholm - Heltid
  • Friskvårdsbidrag
  • Fast lön
  • Centralt kontor
  • Framgångsrik byrå
  • Sex veckors semester
  • Tjänstepension
Om företaget

RecPro erbjuder rådgivnings- och konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har ett starkt track-record och hjälper allt ifrån mindre start-ups till stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Våra konsulter är några av de bästa i branschen och kan hantera allt ifrån operativ rekrytering till design och uppbyggnad av rekryteringsfunktioner. Vi drivs av att utveckla och förbättra hur våra kunder arbetar med kompetensförsörjning. 

Om jobbet

Som konsult hos oss arbetar du operativt med rekryteringsuppdrag och projekt, ofta på plats hos kund. Det kan till exempel innebära att arbeta som stöd, accelerator, rekryterare, TA-specialist, Lead Recruiter, Talent Acquisition Manager, projektledare eller managementkonsult. Allt beroende på din erfarenhetsnivå, dina personliga preferenser samt vad som skulle utgöra en lämplig nästa utmaning för dig.

I våra projekt ingår alltid utveckling av våra kunders rekryteringsfunktion och du förväntas därför bistå med förbättringsförslag i dina uppdrag. Till stöd i detta har du ett dussin kompetenta och engagerade kollegor att bolla tankar och idéer med. Tillsammans levererar vi ett värde till kund som går långt över vad vi som enskilda individer hade mäktat med. Vi arbetar aktivt med kompetensdelning och kompetensutveckling via schemalagda utbildningstillfällen, nätverksträffar och partnerkvällar. Du förväntas delta och engagera dig i både din personliga och dina kollegors utveckling inom området.

Rollen ställer höga krav på självständighet och engagemang. Du förväntas ta eget ansvar för resultat och leverans i dina kunduppdrag och sköta dina åtaganden som konsult, vilket bland annat innefattar tidrapportering, status och progress i uppdrag, aktivt nätverkande samt merförsäljning.  

Vi önskar komma i kontakt med dig som brinner för rekryteringshantverket och som är bekväm med att hantera rekryteringsprocessens samtliga delar. Vi ser det som en förutsättning att du har bra koll på Tech-sfären och att du har erfarenhet av Search. Det är meriterande om du har arbetat både in-house och i konsultrollen. Som person är du engagerad, öppen och kommunikativ och du har en stark vilja att utveckla din kompetens och att ta dig an allt större utmaningar inom området.

Rent formellt så ser vi att du har minst ett par års erfarenhet av rekrytering och att du har ett gott track-record i de roller du haft/uppdrag du genomfört. Att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Hos oss får du möjligheten att ständigt utvecklas, ta bredare ansvar i projekt och använda din kunskap i större sammanhang. Vi erbjuder ett bra villkorspaket, utmanande projekt och en hubb med likasinnade.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

How it works!
Iconmonstr task thin
Answer questions The interview starts in the job ad - no CV or cover letter required.
Iconmonstr marketing 29
100% transparency Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.
Iconmonstr speech bubble comments thin
Contact The employer contacts you if they find your application interesting.