company coverphoto

Javautvecklare till snabbväxande Bygglet!

Bygglet AB - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om rollen

Är du en kreativ och engagerad utvecklare som brinner för problemlösning? Häng med på en häftig resa hos ett snabbväxande mjukvaruföretag med hög lönsamhet. I nya fina lokaler, nyligen nominerade till Sveriges snyggaste kontor, sitter Bygglet och utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera och automatisera flöden inom byggbranschen.

Din vardag Utvecklingsteamet består idag av tio personer och arbetet bedrivs agilt med tvåveckors sprintar. I rollen som Javautvecklare fullstack, kommer du att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll av det webbaserade verktyget. Teamet jobbar i DevOps och har kommit långt i sitt testautomatiseringsarbete. Kulturen genomsyras av att man hjälper varandra och du får möjlighet att jobba över hela produktcykeln.

Tekniker som används är: -> Java -> Javascript -> Flutter -> Angular -> SQL -> TDD -> Python

Har du har intresse av att arbeta med Android och iOS så finns den möjligheten då systemet innehåller mobila applikationer.

Vem är du? Vi söker dig med ett stort teknikintresse och som har några års erfarenhet av Javautveckling, gärna över hela stacken. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, prestigelöshet och eget driv. Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Din svenska och engelska är utmärkt i både tal och skrift.

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

company coverphoto
Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Om Bygglet

Bygglet blev under förra året Gasellvinnare för tredje året i rad och är nu Mästargasell. De är ett snabbväxande mjukvaruföretag med ca 35 anställda och de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din egen och företagets framtid. Du sitter på det trevliga kontoret i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för sina kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com/se

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto