company coverphoto

Tech Lead

Euro Finans - Lund - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Är du en person som älskar att utveckla samt att se helhet på IT-lösningar och hur de olika systemen interagerar, samtidigt som du gillar att föra en aktiv dialog med kollegor och leverantörer? I rollen som Tech Lead på Euro Finans är du delaktig i att driva den tekniska utvecklingen framåt på ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar inom Fintech-branschen.

Om rollen

Vi söker dig som vill arbeta i en kreativ miljö i centrala Lund med stora möjligheter att påverka, ta egna initiativ och hitta nya lösningar på olika utmaningar inom systemutveckling. Du är en i teamet på en liten men driven och kompetent IT-avdelning, där vi sätter stor vikt vid att arbeta självständigt med stort ansvar och engagemang. Här får du möjligheten att jobba med alla våra olika system, och framöver är det stor fokus att utveckla och ta fram nästa generations fakturaköpssystem.

 I rollen som Tech Lead på Euro Finans får du möjligheten att huvudsakligen jobba med systemutveckling. Företaget behöver ta hjälp av externa aktörer inom systemutveckling framöver för att möta verksamhetens behov. Som Tech Lead jobbar du därför med kravställning, koordinering och uppföljning av leveranser från externa utvecklings- och outsourcingbolag. I rollen har du koll på företagets systemarkitektur samt håller dig a jour med ny teknik. Du deltar i teknisk styrning internt i samråd med IT-ansvarig och CTO samt tar ett helhetsansvar för utvecklingsprocesser.

Vem är du?

I rollen som Tech Lead på Euro Finans behövs en bred kompetens, och du behöver ha lätt för att förstå och sätta dig in i processer och arbetsflöden. Du ser lösningar på problem och förbättringar i processer samt är noggrann, ansvarstagande och självgående. Du har en social kompetens samt kommunicerar med lätthet både på svenska och engelska med såväl utvecklare, systemägare och företagsledning.

Vi tror att du har kring fem års erfarenhet eller mer som utvecklare inom objektorienterad programmering med fokus på C# .NET, med insikt i arkitektur i molnet samt med goda erfarenheter inom SQL server och TSQL. Du har kanske en teknisk tyngd antingen inom frontend eller backend men jobbar gärna med hela stacken. Du har erfarenheter av arkitektur och har jobbat med teknik i molnet. Du har erfarenhet eller ett intresse att ta nästa steg i karriären och ta ansvar inom teknisk ledning i samråd med IT-chef och CTO. Erfarenhet av utveckling av finanssystem är meriterande.

Om företaget

Om Euro Finans

Euro Finans är idag störst i Sverige när det gäller fakturaköp. Vi anlitas av tusentals företag både - små och stora - som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller har besvärlig ekonomi. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 5 miljarder.

Euro Finans har sitt säte i Lund samt säljkontor i Stockholm, Kalmar och Norrland. Euro Finans har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Trygghet, professionalism samt snabbhet är ledord i vår vardag.

Expand section