company coverphoto

Utveckla system för människor med särskilda behov

Abilia - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Är du intresserad av att utveckla produkter som faktiskt gör skillnad, som hjälper personer med funktionsnedsättning att bli mer självständiga och ta kontroll över sitt egna liv? Abilia är ett internationellt företag som nu söker efter en javautvecklare till teamet i Göteborg.

Här kommer du ha möjligheten att arbeta med intressanta teknologier, allt ifrån server- och mobilutveckling till webbapplikationer på flera plattformar. En av de stora utmaningarna inom närtid är att få flera plattformar att växa ihop utan att kompromissa på säkerhet och pålitlighet.

Din vardag

Du kommer att arbeta i ett litet team med stora möjligheter att påverka våra produkter och de teknologier som vi använder. Det innebär också att du behöver vara självgående och bekväm med att dela dina åsikter för att kontinuerligt ta teamet framåt.

Du kommer att ha en nyckelroll i både vidareutveckling och underhåll av vår befintliga portfölj men även ny produktutveckling.

Detta är de teknologier och verktyg som vi använder på Abilia idag. Du behöver kunna bemästra minst en av dem och ha möjlighet att lära dig de andra i rask takt.

Teknik som vi använder idag :

Backend: Java, Kotlin, Spring, PostgresSQL, Gradle, Nginx, Tomcat

Frontend: HTML, CSS, Javascript (ES6, ES7), React, Redux, Webpack

Övrigt: Android, iOS, Git, Node, Python

Vi värdesätter erfarenhet inom mobil plattformsoberoende utveckling som t ex React Native, Xamarin eller Cordova/PhoneGap.

Tyngdpunkten på utvecklingen kommer att ligga på backend-delarna.

Vem är du?

Du trivs att arbeta i ett litet team med stora möjligheter att påverka våra produkter och de teknologier som vi använder. Det innebär också att du är självgående och bekväm med att dela dina åsikter för att kontinuerligt utveckla teamet framåt. Du känner dig trygg i java-världen och har dokumenterad erfarenhet av det.

Om företaget

Om företaget

Abilia ger personer med särskilda behov möjlighet att öka sin självständighet och ta kontroll över sin vardag. Med över 40 års erfarenhet och stöd av forskningsresultat vet vi att våra hjälpmedel stödjer människor att skapa struktur i vardagen, kommunicera med sin omgivning, styra funktioner i sitt hem eller påkalla hjälp vid behov.

Vi utvecklar innovativa lösningar för personer med funktionsnedsättningar och vi menar att alla människor ska ha samma möjligheter att vara delaktiga i samhället på sina villkor.

Läs mer på www.abilia.se