Sigma IT Consulting  logo

Sigma IT Consulting Göteborg Heltid

Sales Controller

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

I rollen som Sales Controller erbjuds du en position där du verkligen kan påverka affärsbesluten genom ett nära samarbete med samtliga verksamheter.

Om denna position

Arbetsuppgifter och ansvar

Syftet med rollen är att höja kvaliteten i uppföljningen av vår försäljning. Det vill vi göra genom hela bolagsstrukturen, vilket innebär att du kommer att arbeta nära samtliga affärsenheter och ledningsgrupper inom Sigma ITC. Du identifierar risker och möjligheter, föreslår sätt att förbättra resultaten samt tar fram de verktyg som krävs för att visualisera och kontinuerligt effektivisera våra mätetal.

Du agerar strategisk partner till de olika enheterna vid budgetering med fokus på säljbudget. Du behöver även vara trygg i att kunna ta fram konsoliderade rapporter och uppföljningar för hela verksamheten och kunna beskriva underliggande faktorer på ett enkelt sätt.

Din profil

För att passa i rollen som Sales Controller och trivas hos Sigma är det viktigt att du uppskattar en organisation med högt i tak och tätt samarbete över avdelningarna. Du är trygg socialt och van att kommunicera med personer i olika verksamhetsgrenar. Du har god kunskap inom redovisning och har arbetat med analys, gärna kopplat till en säljfokuserad organisation. Har du dessutom arbetat i konsultbolag är det meriterande. Du har tidigare varit delaktig i förbättringsprojekt och bidragit med dina analyser.

Goda IT-kunskaper krävs; Excel är ett krav, databas och Power BI meriterande. Som Sales Controller behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är analytiskt lagd, sifferorienterad, driven och du vågar ifrågasätta befintliga beslut. Du är initiativtagande och kommer gärna med förbättringsförslag! Du trivs i en miljö som präglas av snabba beslut och högt arbetstempo. Som rådgivare mot andra beslutsfattare kan du kommunicera tydligt och pedagogiskt kring vilka åtgärder som krävs i givna situationer. Vi är ett bolag som har kul på jobbet och din positiva inställning bidrar till vårt öppna och härliga arbetsklimat.

Vi söker dig som är civilekonom eller har högskoleexamen inom ekonomi samt har åtminstone 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Kontaktuppgifter Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen patrik.jensen@sigma.se 070-237 57 34.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb

  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om företaget

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Bild #0 - Sigma IT Consulting
Bild #1 - Sigma IT Consulting

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024