Resursgruppen logo

Resursgruppen Malmö Heltid

Du är nog nästan som jag

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Tillsammans blir vi ett viktigt team

Hej, jag heter Charlotte och jobbar på Resursgruppen som redovisningskonsult och ekonomisk rådgivare. Mitt huvudsakliga arbete handlar mycket om att hjälpa våra kunder, såväl startups som redan etablerade företag, med olika former av utvecklande och stärkande åtgärder. Det är en mycket stimulerande och progressiv process.

Fokusområdet innebär:

  • Stöd och rådgivning till ekonomifunktioner
  • Rapportering och prognoser till styrelser
  • Behovsanalys för nya bolag
  • Projektledning vid uppbyggnad av utvecklingsbolag
  • Utbildning av medarbetare och ekonomiavdelningar

I min vardag är jag i kontakt med många olika typer av branscher och företagare, ofta i nära samarbete med flera olika inkubatorer och startup-nätverk. Nu behöver vi utöka den här viktiga delen av vår verksamhet för att möta våra kunders behov. Ett socialt jobb — som vore så mycket roligare om vi var fler. Tillsammans ska vi ta våra kunder till nästa nivå.

Vi kommer att jobba parallellt och i stort sett med samma saker, du och jag. Men du ska inte vara en kopia av mig. I grunden bör du vara kvalificerad ekonom eller redovisare men jag hoppas att du också har mycket erfarenhet av annat i livet.

Många av oss som jobbar inom Resursgruppen har olika bakgrunder. En del har drivit egna företag, andra har varit ansvariga för ekonomin på större företag och många kommer dessutom från helt skilda branscher. Denna mångfald gör oss som företag bra på att förstå och hantera olika kunders ekonomiska vardag.

Vad sägs om att ta nästa spännande steg i din karriär?

Du är en kvalificerad redovisningskonsult — med något extra

Vi är ständigt på jakt efter bra medarbetare att driva utvecklingen tillsammans med. Just nu behöver vi utöka vårt fokusområde ovan till ett team.

Därför letar vi efter någon som har många års erfarenhet av ekonomi och redovisning men som framförallt är social, får saker att hända och som dessutom kan tillföra nyttiga kunskaper i arbetet med våra kunder. Tillsammans med mig kommer du att vara en nyckelperson för att hjälpa många av våra nya kunder att få saker att rulla och inte minst lyfta på sikt.

Hoppas det kittlar! Då är chansen stor att det är dig vi letar efter. Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad.

Har du frågor? Vilka som helst. Kontakta mig på charlotte.jepson@resursgruppen.se

Lycka till!

/Charlotte Svanholm Jepson

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Intressanta uppdragsgivare Intressanta uppdragsgivare
  • Förmån: Samhällsansvar Samhällsansvar
  • Förmån: Utbildningsbudget Utbildningsbudget
  • Förmån: Hälsobokslut Hälsobokslut
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
Och vilka är vi egentligen?

Kortfattat kan man säga att Resursgruppen erbjuder omfattande ekonomi-, HR- , revisions- och rådgivningstjänster för små och mellanstora företag. Verksamheten startades 1980 i Malmö, idag är vi drygt 30 medarbetare på 4 orter. Vi har många digitala och smarta lösningar för hur man effektiviserar hela sitt ekonomiarbete, men framförallt är det vårt nära sätt att samarbeta som ger förutsättningar för en affärsrådgivning som gör skillnad.

Att vara närvarande är inte bara avgörande för hur vi utvecklar våra kunder — detta utgör också grunden för hur vi är mot varandra. Hos oss är välmåendet, hälsan och den egna utvecklingen central för att skapa grunden i vår styrka som byrå.

Är du nyfiken på att gräva lite djupare, hittar du mycket material om oss och vår värld på vår hemsida: www.resursgruppen.se 

Bild #0 - Resursgruppen
Bild #1 - Resursgruppen
Bild #2 - Resursgruppen

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024