Clear Channel logo

Clear Channel Stockholm Heltid

Nordic Application Analyst till Clear Channel

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du arbetat med system/applikationer och har en god förståelse för hur de samverkar? Vill du delta i arbetet med att utveckla och supportera Clear Channels applikationer och affärsrelaterade system? 

Din vardag 

Som Applikationssupport ingår du i gruppen Applications som har hand om utveckling och förvaltning av Clear Channels applikationer i Norra Europa. I rollen kommer du att delta i arbetet med att utveckla Clear Channels samtliga applikationer och affärsrelaterade system. Du förväntas även supportera arbetet med systemunderhåll och användarstöd. Gruppen arbetar självständigt utifrån tydliga planer samt samverkar mellan alla avdelningar inom bolaget. Kontor beläget i centrala Stockholm. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Användarstöd och användaradministration 
  • Koordinera/driva förvaltning inom mindre applikationsområden 
  • Ansvar för vissa processer och rutiner inom gruppen 
  • Driva mindre applikationsprojekt 
  • Driva diskussioner för kravinsamling 
  • Kommunicera med intressenter, vilket kan innebära i princip alla delar av Clear Channel Norden, beroende på applikation. Samt även detsamma med konsulter, leverantörer, supportteam i Schweiz och UK
Vem är du? 

Vi söker dig som har god förståelse för system och applikationer samt hur de samverkar. Vi ser att du har bakgrund som t.ex. IT-support eller IT-tekniker och gärna högskoleutbildning inom IT alternativt gått en programmeringskurs. Du är en ansvarstagande, social och noggrann person som klarar av att självständigt arbeta med projekt. Du har även god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift i svenska och engelska. Meriterande om du dessutom behärskar andra skandinaviska språk. 

Låter det intressant? 

Ansök redan idag då urval sker löpande! I denna process samarbetar Clear Channel med Wise IT. Vid frågor, vänligen kontakta Rebecca Levy (rebecca.levy@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget
Passar vi dig?

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i över 50 länder på 5 kontinenter. 

I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. 

De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024