company coverphoto

Senior C#.NET-utvecklare till Aptus Elektronik i Mölnlycke.

Aptus elektronik - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vi på Aptus Elektronik vill förändra användandet av nycklar och ta det traditionella in i den digitala världen. Idag utvecklar vi och förvaltar system som förenklar och effektiviserar nyckelhanteringen för fastighetsägare runt om i Norden. I våra lösningar ska den boende själv kunna administrera access till sin egen lägenhet och släppa in hantverkaren eller leveranser på distans. Detta kallar vi enkelhet och innovation, det skapar värde men är också utmanande. Därför letar vi nu efter ytterligare en utvecklare som vill vara med i vårt team och fortsätta vår resa!

Vill du vara del av något som verkligen gör skillnad är detta något för dig!

Din vardag

Du kommer arbeta tillsammans med ett stabilt team som består av utvecklare, testare och en teknisk skribent. Teamet jobbar enligt Lean Product Development och agilt rakt igenom. Vi tror på en öppen företagskultur där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap med varandra och vi tror på kreativitet och hantverksmässighet. Därför vill vi att du som utvecklare ska få mycket frihet och känna att du kan lämna ett så bra hantverk i från dig som möjligt samtidigt som du får vara kreativ i ditt skapande. För oss är det viktigt att testa nya ideér som kommer inifrån och vill därför alltid att man lyfter upp förslag på förbättringar eller nya tekniker. Systemet du kommer vidareutveckla och förvalta är vår plattform för accesslösning mot privatkunder och företag och hoppas på att du vill vara med på vår resa mot att göra nycklar av alla dess slag helt digitala!

Våra lösningar är byggda i C#.NET och frontas med HTML, CSS och JavaScript, är webbaserade samt byggda på webservices.

För oss är det viktigt att du som anställd hos oss trivs! Du ska känna dig som en del av en helhet och kunna bidra med det som just du är bäst på. Det tror vi skapar trivsel och kreativitet.

Erfarenhet och krav

Vi tror att du som person är positiv, drivande och strävar efter att utvecklas. För att trivas hos oss bör du vara pragmatisk, öppen och tycka om att samarbeta med andra människor för att nå bästa resultat och se hantverket i bra kod.

Vi ser att du har mer än 5 års erfarenhet av C#.NET-utveckling och gärna att du har erfarenhet genom hela stacken. Denna gång är det en senior utvecklare vi letar efter men är också intresserade av att få in ytterligare en junior. Har du egna projekt att visa upp och är stolt över är vi också intresserade av att ta del av dessa.

I ntervjuer kommer hållas löpande.

Om företaget

Om oss

Sedan starten 1992 har vi jobbat stenhårt för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i Norden. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Det är vi givetvis glada för, men vår resa mot ett nyckelfritt samhälle har bara börjat.

Vi har vårt huvudkontor i Mölnlycke och är idag totalt c:a 75 st anställda. Aptus är ett fristående bolag inom ASSA ABLOY-koncernen. Vill du veta mer om Aptus och våra produkter kan du läsa på www.aptus.se.

Expand section