Zimpler logo

Zimpler Stockholm Heltid

Customer support & fraud agent

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Hej! Just nu letar vi efter en Customer support & fraud agent som älskar kommunikation och som tillsammans med kunden vill skapa den absolut bästa kundupplevelsen. 

Vi är Zimpler. Ett svenskt fin-tech bolag som jobbar för att förenkla betalningar online. Vår vision är “to provide the best payment experience in Europe, giving consumers control over their spending”.  

Jag heter Mariana och ansvarar för ett härligt gäng som arbetar ifrån olika platser i Sverige. För mig är kommunikation viktigt. Att utifrån våra mål och visioner själv kunna ta egna beslut och kommunicera det på ett hjälpsamt, sympatiskt sätt är något som jag tycker är viktigt i ett modernt företag. Jag älskar att få nya "aha" upplevelser och att tillsammans komma fram till nya och roliga lösningar. 

Är detta för dig?

Du tilltalas att hjälpa kunder som hör av sig till oss via telefon, mail eller FB. Du uppskattar även att arbeta med administrativa uppgifter som olika typer av registreringsarbete. Arbetet är självständigt med mycket kundkontakter och ditt ansvar är att aktivt lyssna på kunden och sedan på ett sympatiskt, förtroendeingivande och hjälpsamt sätt kommunicera hur man använder vår produkt på det absolut bästa sätt. Då det är mycket som händer och många system man behöver bemästra ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom kundservice eller support. Du behöver ha hög datorkunskap. Med det menas att du har arbetat med så pass många applikationer så du snabbt kan förstå hur liknande program fungerar. Att har arbetat med en mailklient och en chattklient är minimum.

  Jag :

 

  • Är positiv och ser glaset halvfullt!
  • Tänker utifrån kundens behov 
  • Gillar att ha koll på läget och arbeta strukturerat
  • Skriver och talar svenska obehindrat

 

Anställning & ersättning
Heltid, lön enligt ö.k

Arbetsställe 
Döbelsgatan 12, Stockholm

 

Om företaget

Zimpler is a solution for in and out payments. Watch the video How Zimpler works if you want to understand more about our product.

We are a midsize company based in Gothenburg and Stockholm, growing each year.

If your dream job is not listed here, send us an email or connect with us and get notifications when new jobs become available.

Bild #0 - Zimpler
Bild #1 - Zimpler
Bild #2 - Zimpler
Bild #3 - Zimpler
Bild #4 - Zimpler
Bild #5 - Zimpler
Bild #6 - Zimpler
Bild #7 - Zimpler
Bild #8 - Zimpler
Bild #9 - Zimpler
Bild #10 - Zimpler

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024