Arctic Group logo

Arctic Group Luleå Heltid

Systemutvecklare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vi vill ha en ny kollega till vårt fina kontor centralt i Luleå. Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemförvaltning, systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team. Beroende på vem du är och vilket/vilka områden du själv vill utveckla så hittar vi tillsammans rätt uppdrag. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss. Uppdragen är spännande och utmanande och då är det viktigt att man trivs tillsammans.

Om företaget

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. Ett värderingsstyrt bolag som präglas av våra ledord; Precision, Ansvar och Tillsammans.

Vi ska göra samhället tryggare med IT genom att vi är professionella, konsultativa och enkla i vår vardag internt och externt och det ska hela tiden präglas av glädje och trygghet! Vi jobbar med utmanande uppdrag för kunder som; Telia, Max Burgers, Vattenfall, Metria och Tullverket - för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar systemen som bara måste fungera - Dygnet runt, året runt - För att skapa det vi kallar IT-förlitlighet.

Läs om tjänsten och om Luleå stad: https://www.arcticgroup.se

Senaste nytt om företaget: Affärer i Norr

Facebook: Arcticgroupab

Instagram: arctic groupab

LinkedIn: arctic-group

Bild #0 - Arctic Group
Bild #1 - Arctic Group
Bild #2 - Arctic Group
Bild #3 - Arctic Group

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024