company coverphoto

Frontendutvecklare till Bauer Media

Bauer Media AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Ljudlandskapet är mitt uppe i en omvälvande omdaning. Vi lyssnar, när vi vill, på musik, underhållning och framförallt podcasts. Vill du vara med och forma det framtida ljudlandskapet i allmänhet och podcastlyssningen i synnerhet? Sök då tjänsten som frontendutvecklare på Bauer Media!

Vår vardag

Ljudlandskapet är i ständig utveckling och förändring. Det innebär att vi måste ligga i framkant både när det gäller teknik och innovation, för att kunna erbjuda den bästa användarupplevelsen samt för att fortsätta vara ledande på ljudmarkanden.
Vår digitala plattform är RadioPlay, där du hittar Bauer Medias podcasts och radiostationer. RadioPlay finns tillgänglig på webb, iOS, Android och som första radiobolag i Europa med en egen app till högtalarsystemet Sonos. I vår podcastsamling finns bl a Mordpodden, Framgångspodden, Alla våra ligg och David Batras Podcast: https://www.radioplay.se/.

RadioPlay-teamet är tvärfunktionellt och består av tre delar: Webb (JavaScript, Html, CSS, React.js, Node.js), API och Produkt. Utvecklingen sker enligt agila metoder och vi har korta beslutsvägar och tätt samarbete med varandra, vilket gör att vi snabbt kan få ut nya funktioner till våra lyssnare och användare.

Som frontendutvecklare ingår du i webbdelen och tar ett helhetsansvar för vår prestanda och användarupplevelse. Det är en bred roll där du både får möjlighet att programmera och vara delaktig i idéprocessen inför utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av frontendutveckling och som älskar ny teknik. Du har goda kunskaper inom JavaScript, React.js eller Angular.js och gillar att ta dig an nya utmaningar. Vi tror att du brinner för musik, streaming och främst podcast. Du är nyfiken och uppskattar att jobba i en prestigelös och kreativ miljö. Tillsammans med oss vill du utveckla en av Sveriges mest använda digitala plattformar för radiostationer och podcasts!

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Harerta Zehaya, 076 620 29 09 eller Sandra Leindahl, sandra.leindahl@devsearch.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande.

Om företaget

Passar vi dig?

Bauer Mediaär störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostationMix Megapol, nätverkenRockklassikerochVinylsamtSvensk Pop, dessutom samarbetar vi medNRJ. Vår plattformRadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också har samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner lyssnare per dygn i Sverige.

På Bauer Media tror vi på omtänksamhet, lyhördhet och prestigelöshet. Att var engagerad och ge lite mer är nyckelord för oss. Du ska vilja bli bättre och drivas av utveckling och förändring.

Expand section