Dev Search logo

Dev Search Stockholm Heltid

Relationsskapande Tech Researcher till Dev Search!

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet
Tech researcher till Dev Search, en del av Wise IT

Vill du ha den roligaste tiden i din karriär? Vill du jobba tillsammans med specialister inom IT-rekrytering, och utvecklas inom en nischad bransch samtidigt som din entreprenörsanda får släppas fri? Vi söker en Tech Researcher till Dev Search, en del av Wise IT. Är du rätt för rollen?

Din vardag

I din roll kommer du att arbeta tillsammans med oss i många spännande och nytänkande rekryteringsuppdrag inom IT! Du kommer få lära dig mycket om närlingsliv, IT och människor! Du sitter tillsammans med ett galet härligt gäng i fina lokaler mitt i centrala Stockholm!

Din roll är att kartlägga, kontakta och attrahera rätt kompetens för våra kunders behov. Du följer sedan rekryteringsprocessen med de kandidater vi hittar ända fram till anställning och är där ett viktigt bollplank för kandidaten i dennes nästa karriärsteg. Dina faktiska arbetsuppgifter kommer vara allt från att vara med ut på kundmöten och kartlägga deras behov, skriva annonser, ta telefonavstämningar och djupintervjuer samt referenstagning och återkopplingar.

Vi erbjuder dig

Om du är en person som gillar socialt utbyte, nätverkande och kompetensutveckling kan vi garantera att du kommer få det här hos oss. Varje år har vi runt 100 event här i Hötorgsskrapan, exempel på event kan vara ”Hur man lyckas med sin IT-rekrytering till arbetsrätt”. Alla anställda inom koncernen får gå vår tvådagarsutbildning Wise Way om självledarskap & feedback. Vi har gemensamma frukostar & mingel, och såklart även klassiska kick-offer varje år. Vi är en modern koncern som vågar tänka annorlunda, har du hört om karensbidraget?

Dev Search är ett specialistvarumärke som ingår i bolaget Wise IT med huvudkontor i Stockholm. Vi sitter i fina lokaler på Hötorget tillsammans med våra 7 systerbolag inom Wise Group. På så vis erbjuds ett stort externt och internt nätverk med många möjligheter för både Dev Search och dig. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Vi står vi bakom dig hela vägen.

Vem är du?

Du är en kreativ person som inte är rädd för att tänka ”outside the box”. Du gillar teknologi och digitala lösningar samt förstår dess påverkan på vår framtid. Du är relationsskapande, kommunikativ och nyfiken. Du har lätt för att knyta kontakter och kan uttrycka dig väl både i skift och verbalt. Vidare är du självgående och envis, du gillar rollen som "detektiv" och gräver djupt för att hitta rätt!

Det är en fördel om du har tidigare kommit i kontakt med rekryteringsyrket eller IT och, vill fortsätta att utvecklas inom dessa området för att på sikt kunna bli en specialist.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Alexandra Örnhall (alexandra.ornhall@wiseit.se) eller Heidi Tangnäs (heidi.tangnas@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Att många företag söker dig som är specialist inom utveckling är inget nytt. Du som är vass på det du gör är både eftertraktad och uppvaktad. Vi på Dev Search finns för för dig som vill ta kontroll över ditt nästa steg i karriären, oavsett om du vill bli bättre inom ett visst område eller gå vidare till en annan roll. För att vi ska lyckas med vårt uppdrag att vägleda dig till rätt arbetsplats behöver vi utmana traditionella sätt att rekrytera. Vi erbjuder dig att utvärdera vad du egentligen kan, som inte alltid syns i ett betyg eller cv. Vi också lära känna dig, förstå vad som engagerar dig och vad du tycker är viktigt. Utifrån det kan vi vägleda dig i att ta nästa steg i karriären.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024