Dev Search logo

Dev Search Stockholm Heltid

Affärsfokuserad Tech Recruiter till Wise IT/Dev Search

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vill du ha den roligaste tiden i din karriär? Vill du jobba tillsammans med andra specialister inom IT-rekrytering, utvecklas inom en nischad bransch samtidigt som din entreprenörsanda får släppas fri? Vill du arbeta mer agilt och brinner för självutveckling? Vi söker en rekryteringskonsult till vårt specialistvarumärke Dev Search. Är du rätt för rollen?

Din vardag

Du är ett viktigt kugghjul i ett starkt team, där alla älskar utveckling. Du vill bygga relationer och arbeta mot långsiktiga samarbeten med både kunder och kandidater. Du driver själv dina rekryteringar, gillar att ta ansvar för både leverans och nå dina mål och resultat. I ditt dagliga arbete jobbar du brett med allt som djupintervjuer, referenstagning till uppföljningar med kunder och kandidater samt search.

Du jobbar specifikt med uppdrag inom utveckling, BI, Devops och Testautomatisering – men vill arbeta crossfunktionellt med övriga affärsområden för att kunna stötta upp dina kollegor i deras leveranser.

Om du är en person som gillar socialt utbyte, nätverkande och kompetensutveckling, kan vi garantera att du kommer få det här hos oss. Varje år har vi runt 100 event här i Hötorgsskrapan, alltifrån om hur man lyckas med sin IT-rekrytering till arbetsrätt. Alla anställda inom koncernen får gå vår tvådagarsutbildning Wise Way om självledarskap & feedback. Vi har gemensamma frukostar, och såklart även klassiska kick-offer varje år. Vi är en modern koncern som vågar tänka annorlunda, har du hört om karensbidraget?

Vem är du?

Vi söker dig som är en strategisk och affärsfokuserad person. Du vet vikten av att bygga långsiktiga relationer med både dina kunder så väll som kandidater. Du har tidigare erfarenhet inom IT/ rekrytering, eller kommer från utveckling och vill lära dig hantverket kring rekrytering. Du behärskar alltifrån utformning av kravprofil, annonsskrivning, search till djupintervjuer, tester och referenser.

Klyschigt nog behöver du kunna hantera många bollar i luften, samt vara van att parera och ändra om i din agenda på daglig basis.

I denna roll finns det utrymme att ta mycket ansvar, och driva på projekt som ligger dig nära om hjärtat vara sig det är mer mot sälj, kandidat eller marknad. Du kommer uppmuntras nytänkande och innovation där du vågar tänka annorlunda och testa dig fram.

Vi på Dev Search tror på att ligga nära våra kunder/beställare och alltid vara steget före i leveransen. Kommunikation och gemensamma förväntningar är nyckeln till ett bra samarbete. Håller du med?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Alexandra Örnhall (alexandra.ornhall@wiseit.se) eller Heidi Tangnäs (heidi.tangnas@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Att många företag söker dig som är specialist inom utveckling är inget nytt. Du som är vass på det du gör är både eftertraktad och uppvaktad. Vi på Dev Search finns för för dig som vill ta kontroll över ditt nästa steg i karriären, oavsett om du vill bli bättre inom ett visst område eller gå vidare till en annan roll. För att vi ska lyckas med vårt uppdrag att vägleda dig till rätt arbetsplats behöver vi utmana traditionella sätt att rekrytera. Vi erbjuder dig att utvärdera vad du egentligen kan, som inte alltid syns i ett betyg eller cv. Vi också lära känna dig, förstå vad som engagerar dig och vad du tycker är viktigt. Utifrån det kan vi vägleda dig i att ta nästa steg i karriären.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024