Alelion Energy Systems AB logo

Alelion Energy Systems AB Göteborg Heltid

DISTRIBUTION SALES MANAGER

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

“We give you the power to make a difference”

Vill du arbeta med försäljning inom ett av de hetaste teknikområdena just nu? Triggas du mer av utveckling än förvaltning? Har du en gedigen erfarenhet av försäljning och är duktig på att bygga relationer?

Då kan rollen som Distribution Sales Manager hos Alelion Energy Systems vara något för dig!

Om denna position

Alelion utvecklar, tillverkar och säljer systemlösningar baserade på den revolutionerande litiumjonbatteritekniken. Deras kundsegment är inom materialhantering och specialfordon där ett snabbt skifte nu sker från blysyrabatterier till litiumjon samt från fossila bränslen till ny teknologi.

Just nu genomgår Alelion en omställning av sin affärsstrategi där satsningen på att bygga och utveckla sitt distributionsnätverk är en central del. Som säljare hos Alelion kommer du att vara en ledande aktör i denna satsning och få möjligheten att utveckla deras distributionsnätverk.

Dina uppgifter är att:

  • Bygga upp ett partnernätverk där du bearbetar distributörer på en global marknad, med fokus på den europeiska marknaden.
  • Driva försäljning mot distributörer och därigenom också bearbeta slutkund
  • Realisera och utveckla Alelions säljstrategi
  • Prospektera, bearbeta leads samt affärsutveckla

Du kommer ingå i ett säljteam med erfarna kollegor med placering på Alelions huvudkontor i Torslanda, Göteborg. Dina kunder finns på en global marknad, även om du primärt agerar på den europeiska marknaden, och rollen kommer att innebära resor.

Vem är du?

Vi söker en duktig säljare med erfarenhet att arbeta i ett producerande bolag och gärna mot distributionsbolag. Som person är du resultatinriktad och triggas av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du trivs med att arbeta självständigt, strukturerat och troligtvis har du ett intresse för nya tekniker. Du trivs i en föränderlig miljö och drivs av möjligheten att utveckla något nytt. Om du har arbetat inom elektrifiering ser vi självklart detta som en bonus. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat och det är meriterande om du kan tyska.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta Linda Samuelsson på linda.samuelsson@sigma.se, mobil +46702163752 alternativt Adam Troedsson på adam.troedsson@sigma.se, +46708140528

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om Alelion

 När Alelion Energy Systems AB bildades redan 2006 var vi pionjärer inom litiumjonbatteriteknik. Sedan starten har en mängd produkter utvecklats inom olika områden. Främst har vi arbetat med fordon och materialhantering, särskilt eldrivna gaffeltruckar och andra fordon för lager och transport, där litiumjonteknologin gör stor nytta både för kundernas affär och för vår gemensamma miljö. Bolaget är nu etablerat och fortsätter att leverera högprestandalösningar med väl beprövad teknik. Batterierna skapar besparingar hos såväl mindre företag som stora internationella företag. Alelion Energy Systems AB har högt ställda krav på kvalitet. Tack vare vår breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin kan vi leverera produkter i världsklass.  Smarta energihanteringssystem är en viktig komponent för att vi ska lösa morgondagens energiutmaning. 

Bild #0 - Alelion Energy Systems AB
Bild #1 - Alelion Energy Systems AB
Bild #2 - Alelion Energy Systems AB
Bild #3 - Alelion Energy Systems AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024