company coverphoto

Projektledare

Alelion Energy Systems AB - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Vill du vara med på en otrolig resa, i ett företag som befinner sig i den absoluta framkanten gällande nya energilagringssystem? Är du en teknisk och prestigelös projektledare som är van att driva både stora och små projekt? Ligger du dessutom steget före, engagerar teamet och fångar upp både idéer och problem, då är det dig vi söker som Alelions nästa projektledare.

På Alelion drivs vi av att utmana gällande normer, guida kunderna med hjälp av vår kunskap och möjliggöra övergången till ett mer hållbart användande av energi. Just nu befinner vi oss i mycket stark tillväxt och står inför en spännande framtid i den heta energibranschen när vi under 2018 startar vår egen tillverkning. Vi är en grupp engagerade medarbetare, som nu behöver bli fler.

company coverphoto

Om denna position

Som projektledare har du en central roll i att driva Alelions viktigaste projekt, stora som små. Projekten är tekniktunga och multidisciplinära där mekanik, elektronik och mjukvara bidrar till att skapa nästa generations energilagringsystem. Du leder projekten självständigt tillsammans med övriga organisation som besitter den djupa tekniska kunskapen. Du använder dig av din breda erfarenhet inom mjukvara (embedded) och teknik för att lotsa projekten framåt i rätt riktning.

Som projektledare har du kontakt och insikt, inte bara i produktutveckling utan även i marknad och produktion. Du kommer att driva, leda och följa upp produktutvecklingsprojekt samt utveckla metoder inom projektarbete.

Vem är du?

I grunden har du en relevant akademisk examen inom ovan nämnda discipliner och/eller motsvarande erfarenheter. Du har minst 5 års erfarenhet av projektledning gärna inom embedded systems där du har arbetat enligt någon projektmodell.

Som person är du självgående, resultatinriktad och har en stark drivkraft att förbättra och leda organisationen i rätt riktning.

Vi söker dig som har idéer och visioner som du vill förverkliga tillsammans med oss. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt.

Du är dessutom en person som vet hur bra ordning och reda skapas och bibehålls över tid. Vi förutsätter därför att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Om Alelion

När Alelion Energy Systems AB bildades redan 2006 var vi pionjärer inom litiumjonbatterier. Sedan starten har en mängd produkter utvecklats inom olika områden.

Främst har vi arbetat med fordon och materialhantering, särskilt eldrivna gaffeltruckar och andra fordon för lager och transport, där litiumjonteknologin gör stor nytta både för kundernas affär och för vår gemensamma miljö. Bolaget är nu etablerat och fortsätter att leverera högprestandalösningar med väl beprövad teknik. Systemen skapar miljömässiga och ekonomiska besparingar hos såväl mindre företag som stora internationella företag. Alelion Energy Systems AB har högt ställda krav på kvalitet. Tack vare vår breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin kan vi leverera produkter i världsklass.

Expand section