company coverphoto

SQA/Kvalitetsansvarig tilll Alelion

Alelion Energy Systems AB - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Dina arbetsuppgifter Som ansvarig för kvalitetssäkringen bedömer du leverantörers förmåga att tillverka artiklarna enligt Alelions specifikation, dels vid introduktion av en ny leverantör/nytt tillverkningsflöde, och dels under befintlig leverantörs arbete med nya och förändrade artiklar samt i löpande produktion.

Du kommer även att vara ansvarig för Alelions kvalitetsarbete, processer, guidelines och certifieringar som innebär att produktionen redan idag håller en hög kvalitetsnivå. Som kvalitetsansvarig tar du dig an rollen som förändringsledare och ambassadör, avseende implementering och utveckling av de affärsmetoder och det mindset som krävs för att Alelion skall fortsätta att driva produktion och forskning i världsklass.

Din profil Vi söker dig, som förmodligen är ingenjör och kombinerar ett brinnande intresse för kvalitet, teknik och tillverkningsprocesser med ett pragmatiskt synsätt. Erfarenhet från kvalitetsarbete, verkstadsindustri med tillverkningsprocesser är meriterande.

Du är utåtriktad, initiativrik, självständig, drivande och van att leverera resultat. Då du kommer att ha många internationella kontakter förutsätter vi att du kan och tycker om att resa i tjänsten samt behärskar engelska i tal och skrift.

Hur söker jag tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson på adam.troedsson@sigma.se alternativt via mobil 070-8140528 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se alternativt via mobil 073-0721334.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Om Alelion

När Alelion Energy Systems AB bildades redan 2006 var vi pionjärer inom litiumjonbatterier. Sedan starten har en mängd produkter utvecklats inom olika områden.

Främst har vi arbetat med fordon och materialhantering, särskilt eldrivna gaffeltruckar och andra fordon för lager och transport, där litiumjonteknologin gör stor nytta både för kundernas affär och för vår gemensamma miljö. Bolaget är nu etablerat och fortsätter att leverera högprestandalösningar med väl beprövad teknik. Systemen skapar miljömässiga och ekonomiska besparingar hos såväl mindre företag som stora internationella företag. Alelion Energy Systems AB har högt ställda krav på kvalitet. Tack vare vår breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin kan vi leverera produkter i världsklass.

company coverphoto