company coverphoto

Gillar du C#-utveckling och är en teamspelare? Välkommen till oss på Wint!

Wint - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Värdesätter du en familjär känsla där alla oavsett arbetsuppgifter umgås och hjälps åt i vardagen? Tycker du det är spännande att få vara med om att automatisera våra kunders ekonomi, så att de får mindre av det tråkiga – och mer av det roliga? Då skall du kontakta oss direkt!

Din vardag som systemutvecklare

För att trivas i rollen som utvecklare hos Wint, behöver du brinna för C# utveckling. Det är pluspoäng om du har hunnit nosa lite på webbutveckling och annat smått och gott såsom CSS, HTML, Jquery, JavaScript och SQL, men det är inget krav.

Vårt team jobbar mot Microsoft Azure, håller koll med GitHub, kodgranskar och jobbar med Continous Deployment. Vi använder en variant av Kanban/Scrum för projektledning.

Vi söker dig som förstår vad det innebär att arbeta i ett tillväxtbolag. Du förstår och accepterar att allt inte är på plats och att det kan saknas en del rutiner.  

Tekniken är väldigt viktig hos oss, och står i fokus, men den är inte allt. Det viktigaste vi har i bolaget är vårt gemensamma lagtänk, och vi behöver därför en utvecklare som förstår innebörden av det lilla laget i form av utvecklingsteamet - och det stora laget; resten av alla kollegor som kommer att använda det som byggs.   

Vem är du?

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du är: 

  • Ödmjuk 
  • Nyfiken 
  • Jobbat med C# i minst 5 år 
  • Social 
  • Har ett starkt logiskt tänkande 
  • Vill ha roligt på jobbet och älskar att jobba i team 
  • Trivs i tillväxtmiljö  

Om företaget

Wint är techbolaget som tagit på sig att automatisera företagshantering av bokföring och ekonomiadministration. En inspirerande utmaning som vi löser genom att erbjuda en unik, egenutvecklad tjänst för våra kunders ekonomi. På vårt huvudkontor i ett sekelskifteshus i Vasastan i Göteborg jobbar utvecklare, ekonomer, lönespecialister, marknadsförare och säljare för att utmana och utveckla en traditionell redovisningsbransch. Här är högt i tak – både bildligt och bokstavligt – vilket ger dig med driv och egna idéer goda utsikter att trivas hos oss.