company coverphoto

Vi söker nu efter en Servicedesktekniker till läkemedelsföretag i Solna!

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Vill du arbeta i en bred support som Servicedesktekniker på ett innovativt läkemedelsföretag i Solna? I denna rollen får du möjlighet att arbeta i en bred intern support där du hanterar både som 1st line och 2nd line ärenden. Är du serviceinriktad, drivs av problemlösning samt har arbetat med IT support tidigare, då är du den vi söker! 

Din vardag

I servicedesken kommer du att vara en del av ett team på 5 personer som ansvarar för 1st line och 2nd line support. Det kommer vara både support remote och onsite, vilket gör denna rollen varierande och bred. Hela IT avdelningen består av 16 personer och det är support av 1400 användare runt om i världen på deras 14 kontor i 26 länder.
 
Du och ditt team kommer tillsammans att sköta supporten till alla användare där ni tillsammans löser de IT relaterade ärenden som kommer in. Det kan vara allt ifrån mjukvara, hårdvara, nätverk, kontohantering i Active Directory, skrivare och beställningar.

Vem är du?

Som Servicedesktekniker är det du som kommer vara första kontakten mot användarna när de behöver hjälp. Därför söker vi en person som gillar att arbeta i ett team och har lätt för att förklara tekniska saker på ett pedagogiskt sätt för våra användare. Vi vill att alla användare känner sig välkomna och har ett förtroende när de kontaktar Servicedesken därför sätter vi ett stort värde på personer som gillar att ta ett stort ansvar och är serviceinriktade.  
 
Ett krav som vi har är att personen ska kunna prata och skriva på svenska och engelska samt ska ha arbetat något år med IT Support. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft Office, Office 365, Windows 10, Active Directory, Nätverk, systemadministration och ITIL.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.