company coverphoto

Vi söker nu efter en Servicedesktekniker till läkemedelsföretag i Solna!

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vill du arbeta i en bred support som Servicedesktekniker på ett innovativt läkemedelsföretag i Solna? I denna rollen får du möjlighet att arbeta i en bred intern support där du hanterar både som 1st line och 2nd line ärenden. Är du serviceinriktad, drivs av problemlösning samt har arbetat med IT support tidigare, då är du den vi söker!

Din vardag

I servicedesken kommer du att vara en del av ett team på 5 personer som ansvarar för 1st line och 2nd line support. Det kommer vara både support remote och onsite, vilket gör denna rollen varierande och bred. Hela IT avdelningen består av 16 personer och det är support av 1400 användare runt om i världen på deras 14 kontor i 26 länder.

Du och ditt team kommer tillsammans att sköta supporten till alla användare där ni tillsammans löser de IT relaterade ärenden som kommer in. Det kan vara allt ifrån mjukvara, hårdvara, nätverk, kontohantering i Active Directory, skrivare och beställningar.

Vem är du?

Som Servicedesktekniker är det du som kommer vara första kontakten mot användarna när de behöver hjälp. Därför söker vi en person som gillar att arbeta i ett team och har lätt för att förklara tekniska saker på ett pedagogiskt sätt för våra användare. Vi vill att alla användare känner sig välkomna och har ett förtroende när de kontaktar Servicedesken därför sätter vi ett stort värde på personer som gillar att ta ett stort ansvar och är serviceinriktade.

Ett krav som vi har är att personen ska kunna prata och skriva på svenska och engelska samt ska ha arbetat något år med IT Support. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft Office, Office 365, Windows 10, Active Directory, Nätverk, systemadministration och ITIL.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.