•  

Vill du arbeta både som 1st, 2nd och onsite?

Wise IT Konsult Stockholm

- Stockholm - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Om jobbet

Vill du arbeta både som 1st, 2nd och onsite? I en bred intern IT support får du möjligheten till ett varierande arbete. Där du och ditt team tillsammans sköter supporten till användarna och ni tillsammans löser de IT relaterade ärenden som kommer in. Är du serviceinriktad, drivs av problemlösning samt har arbetat med IT support tidigare, då är du den vi söker!

Din vardag

I rollen som Servicedesktekniker kommer du att sitta nära verksamheten och hjälpa medarbetare i vardagen med IT-administration, beställningar och frågor kring IT-system och tjänster. En viktig del av servicedeskarbetet är att dagligen hantera många olika kontakter med verksamheten via telefon, mail och personligt möte. Gruppens huvuduppdrag är att vara en trygghet för användarna och vägleda och hjälpa till med problem relaterade till IT-system och tjänster. 

Du kommer till exempel att: 
• Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar från användarna via telefon och e-post 
• Analysera problem och felsöka incidenter 
• Genomföra onsite besök vid behov i ärenden ute hos användare.

Vem är du?

Vi ser gärna att du arbetat något år inom IT support, att du brinner för att ge support och att hjälpa människor. Har du arbetat i Windowsmiljö, Active Directory, Office 365, Exchange eller har en IT utbildning så ser vi det som ett stort plus. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper såsom en engagerad inställning, ansvarstagande, representativ och utpräglad servicekänsla. I slutändan vill vi att du alltid levererar en trygghet till verksamheten och brinner för att ge utmärkt service. 

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

For this vacancy Wise IT is handling the recruitment process.