company coverphoto

Internsupport

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Trivs du i en miljö men mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter inom både 1st line, 2nd line och onsitesupport? I denna breda roll inom intern IT-support får du möjlighet till ett varierande arbete där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för företagets IT-miljö!

Din vardag

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat handla om att:

  • Ärendehantering över telefon, mail och onsite
  • Arbeta nära verksamheten för att lösa användarnas IT-problem
  • Felsöka IT-system
  • Hantera IT-administration
  • Ansvara för beställningar och inköp av IT-relaterad utrustning
Vem är du?

Du som passar för rollen är en prestigelös men målinriktad person som gillar att hjälpa användare som hamnat i IT-trubbel, oavsett om det är ett problem som löses med ett enkelt knapptryck eller tidskrävande och djupare felsökning. Du bör ha några års erfarenhet av liknande roller och kunskaper inom bland annat Active Directory, Office 365, Windows Server och nätverk.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.