•  

Onsitetekniker

Wise IT Konsult Stockholm

- Stockholm - Heltid
Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Om jobbet

Vill du ha personligare kontakt med användarna? Du kanske inte bara vill sitta still och vänta in att telefonen ska ringa? I rollen som Onsitetekniker så är det viktigt att du snabbt ser vad felet är och enkelt kan visa och förklara för användaren. Vi söker nu efter fler Onsitetekniker till Wise IT.

Din vardag

I rollen som Onsitetekniker möts du av utmanande och nya intressanta uppgifter där du löser avancerade klientproblem. I rollen träffar du IT-användarna och löser deras problem med både hård- och mjukvara. Arbetet innefattar även support över telefon. De arbetsuppgifter du kommer att utföra är felsökning, installation, uppsättning och konfigurering av datorer och kringutrustning med mera. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm i fina lokaler. Då rollen är omväxlande och det händer mycket ska du kunna ställa om snabbt och vara alert. Du kommer att lära dig nya saker hela tiden. 

Vem är du?

För att klara av rollen ska du ha ett par raska ben och känna dig säker på Windows klienter, infrastruktur, kunna nätverk, server, skrivare och annat som kan trassla inom IT på arbetsplatsen. I rollen är det viktigt att man är social, serviceminded, stresstålig och mån om att ge användaren den bästa servicen. Språket är a och o, användarna kommer att prata både svenska och engelska och därför behöver du också kunna uttrycka dig obehindrat.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

For this vacancy Wise IT is handling the recruitment process.