company coverphoto

3rd line Workplace Specialist till storföretag!

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Har du god erfarenhet av IT-arbetsplats och klientinfrastruktur? Vill du arbeta på ett stort och stabilt företag som är inne i en spännande förändring där nya lösningar inom IT/infrastruktur kommer spela en central roll? Då kan det vara dig vi söker när Wise IT nu är på jakt efter vassa Workplace tekniker för kunds räkning!

Din vardag

För att möta morgondagens krav på moderna och flexibla arbetsplatser gör vi nu en konsultförstärkning till vårt Digitala arbetsplatsteam och riktar oss till dig som har specialistkunskaper inom IT arbetsplatsområdet.

Som Senior 3rd line Workplace tekniker för IT-arbetsplatsen kommer du att jobba både med support, förvaltning och utveckling av den digitala arbetsplatsen. Du kommer att tillhöra ett starkt och kompetent team inom gruppen Application & Client Operations. Digitala arbetsplatsteamet ansvarar bland annat för klientinfrastrukturen, inkl. SCCM, Intune, AD, Azure AD, O365 och standardarbetsplatsen. Vidare paketerar teamet klientapplikationer till övriga koncernen.

Du utgår ifrån fina kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst sex månader med möjlighet för överrekrytering.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor erfarenhet från motsvarande roll och har breda och djupa kunskaper inom IT arbetsplatsområdet. För att passa till rollen måste du ha hög kunskap inom Windows 10, SCCM, GPO: er, AD, Azure och klientinfrastrukturen. Kunskap om autentisering (2FA, ADFS och Certifikathantering) och identitetslösningar är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av felsökning och felhantering i Microsoft miljöer, god förmåga att dokumentera systemlösningar, klarar av att designa, presentera och stå upp för dina lösningar samt har ett processororienterat arbetssätt.

Som person är du driven, utåtriktad och brinner för att ständigt utveckla din specialistkompetens. Vi söker dig som har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du trivs med att bolla lösningar med ditt team. Du har förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och tar dig gärna an komplexa frågor. Du kan leda dig själv och även driva uppdrag från A-Ö. Att se till helheten och slutanvändarna är en självklarhet. Vidare är du en initiativtagande person med stort engagemang och god kommunikativ förmåga.

Låter det intressant? Ansök idag!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.


Expand section