Wise IT Konsult Stockholm logo

Wise IT Konsult Stockholm Stockholm Heltid

3rd line Workplace Specialist till storföretag!

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du god erfarenhet av IT-arbetsplats och klientinfrastruktur? Vill du arbeta på ett stort och stabilt företag som är inne i en spännande förändring där nya lösningar inom IT/infrastruktur kommer spela en central roll? Då kan det vara dig vi söker när Wise IT nu är på jakt efter vassa Workplace tekniker för kunds räkning!

Din vardag

För att möta morgondagens krav på moderna och flexibla arbetsplatser gör vi nu en konsultförstärkning till vårt Digitala arbetsplatsteam och riktar oss till dig som har specialistkunskaper inom IT arbetsplatsområdet.

Som Senior 3rd line Workplace tekniker för IT-arbetsplatsen kommer du att jobba både med support, förvaltning och utveckling av den digitala arbetsplatsen. Du kommer att tillhöra ett starkt och kompetent team inom gruppen Application & Client Operations. Digitala arbetsplatsteamet ansvarar bland annat för klientinfrastrukturen, inkl. SCCM, Intune, AD, Azure AD, O365 och standardarbetsplatsen. Vidare paketerar teamet klientapplikationer till övriga koncernen.

Du utgår ifrån fina kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst sex månader med möjlighet för överrekrytering.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor erfarenhet från motsvarande roll och har breda och djupa kunskaper inom IT arbetsplatsområdet. För att passa till rollen måste du ha hög kunskap inom Windows 10, SCCM, GPO: er, AD, Azure och klientinfrastrukturen. Kunskap om autentisering (2FA, ADFS och Certifikathantering) och identitetslösningar är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av felsökning och felhantering i Microsoft miljöer, god förmåga att dokumentera systemlösningar, klarar av att designa, presentera och stå upp för dina lösningar samt har ett processororienterat arbetssätt.

Som person är du driven, utåtriktad och brinner för att ständigt utveckla din specialistkompetens. Vi söker dig som har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du trivs med att bolla lösningar med ditt team. Du har förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och tar dig gärna an komplexa frågor. Du kan leda dig själv och även driva uppdrag från A-Ö. Att se till helheten och slutanvändarna är en självklarhet. Vidare är du en initiativtagande person med stort engagemang och god kommunikativ förmåga.

Låter det intressant? Ansök idag!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget
Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.


Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024