company coverphoto

Digital System Specialist

Etac Group - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Den digitala utvecklingen är en central del i Etacs globala strategi. En avgörande framgångsfaktor är att all produktdata är i ordning och optimalt katalogiserad. Det görs via PIM, Product Information Management, vilket möjliggör en central hantering av produktinformation som krävs för att marknadsföra och sälja dessa genom olika distributionskanaler. Den centraliserade produktinformationen kommer användas på en ny koncernövergripande webbplats med funktionalitet för båda B2C- och B2B-ehandel. För att underlätta för kunder och säljpersonal kommer även en produktkonfigurator utvecklas för alla produkter.

I rollen som Digital System Specialist kommer du att ha en global nyckelroll i Etacs arbete med att utifrån befintliga ERP system utveckla den nya digitala marknadsföringsplattformen stegvis de närmsta tre åren. Utifrån den övergripande projektplanen ansvarar du för att självständigt driva och koordinera utvalda delutvecklingsprojekt och implementera dessa. Därefter kommer du att säkerställa den fortsatta utvecklingen och underhållet av plattformarna.

Parallellt förvaltar och utvecklar du applikationer löpande inom ovan system och samtidigt agerar du support och problemlösare för nuvarande och kommande användare, samt för olika applikationer.

Du har nära kontakt med kollegor runt om i världen och samarbetar med olika interna uppdragsgivare och intressenter i Etacs globala organisation såväl som externa systemleverantörer.

Som Digital System Specialist tillhör du Group Marketing och rapporterar till Director Group Marketing.

Vi tror att du har en akademisk utbildning eller motsvarande och ser helst att du har arbetat 3-5 års med liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet av projektledning och från internationella företag med en större produktportfölj.

Vi ser helst att du har följande systemvana:

• PIM kompetens, specifikt inRiver och meriterande med C4

• CMS kompetens, specifikt Episerver

• Produktkonfigurator

• E-handel

Du har god förmåga att använda engelska i tal och skrift och god förståelse för svenska i tal och skrift. Du klarar av att arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter och samarbeta med andra roller och deras prioriteringar.

Tjänsten än tillsvidareanställning heltid. Placering är på Etacs huvudkontor i Stockholm, Kista.

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Om företaget

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar. Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk och samarbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

Vill du arbeta i ett företag som bryr sig? Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/

Expand section