company coverphoto

Webbutvecklare till Paliscope

Safer Society Group - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Att få kunna bidra till ett tryggare samhälle "bara" genom att gå till jobbet varje dag är väl en dröm för de flesta. Drömmen kan bli sann för dig redan imorgon. Paliscope, som ingår i Safer Society Group, där också bl. a NetClean ingår, behöver fler duktiga webbutvecklare till sitt produktteam. Paliscope är Safer Society Groups senaste bolag och utvecklar produkter för att göra onlineutredningar snabbare, enklare och säkrare.

company coverphoto

Om denna position

Som webbutvecklare kommer du att få bidra med utvecklingen av en Open Source Intelligence-produkt byggd på spetsteknik. Du kommer att bidra både till teamets designbeslut så väl som till de större arkitekturella besluten, tillsammans tar ni som ett starkt team ett övergripande ansvar. Du rör dig obehindrat i hela stacken, från databas & Node backend till React frontend, vilket skapar en god förståelse för helheten.

Vi vill gärna att du har erfarenhet och kunskap inom:

  • HTML5
  • CSS
  • JavaScript
  • Node.js
  • Redux och React
  • Electron

På Paliscope kommer du att få möjligheten att arbeta i en organisation där teknik och framåtanda genomsyrar allt. Teamet arbetar agilt i en anda där alla hjälper varandra.

Din profil Du arbetar sedan ett par år tillbaka med objektorienterad utveckling inom Javascript eller inom liknande tekniker. Du är van vid att arbeta agilt, i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet. Som person är du driven och strävar efter ständig förbättring. För att lyckas i din roll måste du trivas med att ta eget ansvar, ta egna initiativ men också gilla att samarbeta med de övriga i teamet. Det är viktigt att du tycker om problemlösning, har kvalitetskänsla och en hög egen drivkraft. Du har också god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skift.

Är du den vi tror, kommer du att mötas av ett grymt duktigt team av likasinnade och kommer med största sannolikhet att trivas hos oss. Trots att det vi sysslar med är nog så allvarligt, kommer du att märka att det här är en arbetsplats med ovanligt högt i tak och med ett gäng som alltid har nära till skratt.

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, 073-0721334 eller Adam Troedsson, adam.troedsson@sigma.se 070-8140528. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Om Paliscope

Paliscope is software for professional online open source intelligence (OSINT) investigations. It is used by both novice users and experienced OSINT investigators. The insurance industry, the bank and finance sector and law enforcement agencies use it to tackle insurance fraud and other crime types.
www.paliscope.com

Expand section