Västtrafik logo

Västtrafik Göteborg Heltid

Affärsutvecklare - Busstrafik

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Behärskar du konsten att samarbeta?
Vi söker dig som vill vara med och utveckla busstrafiken Västra Götalands regionen. Du gör det i ett nära samarbete med de partners, trafikföretag, som kör i regionen och ni strävar gemensamt mot att nå uppsatta mål.

Om denna position

Din vardag

Tillsammans med affärschefen för området driver du och utvecklar affären i linje med Västtrafiks övergripande mål. Du koordinerar arbetet internt med övriga avdelningar inom Västtrafik och utvecklar arbetssätt.

Du ser hela tiden till helheten kring kundens upplevelse av resan och tillsammans med respektive trafikföretag arbetar ni fram en affärsutvecklingsplan. Du ansvarar även för att aktiviteterna i planerna genomförs och följs upp.

Du hanterar även avtalsfrågor av olika karaktär. I arbetet ingår att initiera större utrednings- och utvecklingsarbeten, t ex inför upphandling.

Rollen kräver också att du bereder en del ärenden till affärsledningen samt vid behov deltar vid uppföljningen av våra partners leverans.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Affärsutvecklare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta, leda och utveckla en affärsverksamhet. Vi ser att du har relevant högskoleutbildning och/eller dokumenterad erfarenhet inom hantering av avtal, ekonomi, förhandling samt ledarskap.

Om du har erfarenhet från kollektivtrafik är det meriterande.

Personlighet

Det egenskaper vi identifierat som viktiga för rollen är kommunikativ, socialt säker, drivande samt noggrann. Då arbetet är komplext så vi tror även att du har ett konsekvenstänkande samt har lätt för att se helheter.

Viktigt för rollen är att du agerar förebild både internt samt mot våra partners. Det innebär att du visar vägen, involverar, engagerar samt levererar resultat.

Ytterligare kommer stor vikt läggas vid det personliga ledarskapet, att du känner ett personligt ansvar samt omtanke kring våra kunder, medarbetare, kollegor, verksamhet och resultat.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, mobil 073-072 13 34 eller Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se, mobil 070-2375734.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
Om Västtrafik

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Bild #0 - Västtrafik
Bild #1 - Västtrafik

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024