company coverphoto

Frontendutvecklare, mobila plattformar till Mercur!

Mercur Solutions AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Mercur Solutions växer och utökar sitt team för en ny satsning på webbutveckling mot mobila plattformar. Nu kan du bli en central del av att skapa marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd i ett nytt format! I över fyrtio år har Mercur utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys.

ÄR DET HÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att nedanstående passar in på dig:

  • Goda kunskaper i JavaScript

  • Meriterande med fullstackkompetens (gärna Java)

  • Meriterande med utveckling mot mobila plattformar

  • Fokus på kvalitet och att bygga hållbara lösningar

Du är en person som tycker det är roligt att testa själv och kan arbeta självgående men ber om hjälp när det behövs. Du är prestigelös, och trivs av att få leverera riktigt bra lösningar som kunden har nytta av. Troligtvis har du en akademisk utbildning inom exempelvis datavetenskap eller liknande samt några års arbetslivserfarenhet.

DIN VARDAG

Hos Mercur får du utvecklas och bidra inom webbutveckling och om du vill fördjupa dina kunskaper alternativt bredda dem inom hela stacken så finns möjligheten här! Du ingår i ett glatt team som gärna kunskapsdelar mellan olika roller och funktioner. Arbetssättet är agilt och det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer. I din roll bidrar du till att Mercurs kunder får tillgång till, och på bästa sätt kan använda, affärskritisk information som beslutsstöd på webben, och nu även i mobilen.

I rollen får du:

  • Arbeta med ny- och vidareutveckling, främst i ren JavaScript.

  • Ta ett större grepp kring att utveckla och anpassa systemet efter befintliga och framtida behov, inte minst mot små skärmar.

  • Bygga hållbara och långsiktiga lösningar.

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av webbmiljön och den mobila plattformen.

DIN ANSÖKAN

Det här är en anställning hos Mercur Solutions som sitter i fräscha lokaler i Solna. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på 070-309 41 83 eller lisa.mellor@sigma.se. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Framgångsrik byrå

Framgångsrik byrå

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Om Mercur

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet. Vi gör detta genom vår egenutvecklade standardapplikation, Mercur Business Control, som implementeras och anpassas efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. 98% av våra kunder anser att de fattar bättre beslut med hjälp av Mercur. Vi sitter i fina lokaler vid Solna Strand och kan erbjuda en familjär, öppen och trivsam miljö.

We know numbers and want you to know your numbers.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01 eller Deepti Pabbisetty på deepti.pabbisetty@sigma.se alternativt mobil 070 811 62 27. Vi ser fram emot att höra från dig och jobbar löpande med urval för rollen. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb om du redan vet med dig att denna roll kallar på dig.

Expand section