Hogia Infrastructure Services  logo

Hogia Infrastructure Services Stenungsund Heltid

Teamleader - Infrastruktur

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Är du en ledare som vill arbeta både strategiskt och operativt? Då är du kanske nästa stjärna i vår driftsorganisation. Vi söker nu en teamleader inom infrastruktur som vill vara med och utveckla och förvalta infrastrukturen i vårt bolag.

Hogia Infrastructure Services AB lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Vi arbetar i en Microsoftmiljö med molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Teamleader - Infrastruktur

Din roll

Ditt huvudsakliga fokus är att upprätthålla driftsmiljön i form av operativt "hands on" arbete, samtidigt ingår i din roll även ett strategiskt ansvar där dina arbetsuppgifter bl.a. består i att rita upp strategier för driftsmiljön och leda arbetet över en grupp tekniker. Du skriver månadsanalyser och följer upp leverans mot SLA. Du kommer att leda ditt team i det dagliga arbetet samtidigt som du arbetar i driftsmiljön. På Hogia kommer du att arbeta "högt som lågt" och det är därför viktigt att fortfarande ha en fot i tekniken och en prestigelös inställning.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med IT-infrastruktur i minst 5 år. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och driven samt ha ett intresse för att leda människor framåt. Då vi ständigt växer och utvecklas -- innebär det att du måste vara öppen för förändringar.

Arbetsklimatet är stöttande och ledarskapet coachande och detta är avgörande för vår framgång - därför är det viktigt att du är en prestigelös ledare som trivs med samarbete.

Högskoleutbildning inom IT och systemvetenskap eller likvärdig utbildning är meriterande, men inget krav, det viktigaste är att du har gedigen erfarenhet med dig.

Du bör ha arbetat med serverdrift och ha förståelse för hostingverksamhet samt ha god erfarenhet av Windows Server, System Center, Backup, Storage, Hyper-V och Azuretjänster.

Kundkontakt och samarbete med kollegor även inom andra Hogia-bolag är betydande inslag i denna roll därför har du mycket lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Detta är en fast tjänst på heltid och anställningen är på Hogia i Stenungsund ca 5 mil norr om Göteborg.

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter, vi har bl. a en löparklubb, Hogia Running Club. Vi har en egen kör, In Voice, och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Varje fredag har vi också lunchyoga.

Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se. Vid frågor kontakta Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se 073-072 13 34.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Fantastisk utsikt Fantastisk utsikt
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
Om Hogia-gruppen

Fördelarna att jobba på Hogia är många, vad sägs om: Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler med Hakefjorden som utsikt? Gratis parkering? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda på lunchen, då har du många kompisar här. Vill du hellre vara med och sjunga i Hogias kör eller kanske få massage på jobbet går det också bra.

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare.

Bild #0 - Hogia Infrastructure Services
Bild #1 - Hogia Infrastructure Services
Bild #2 - Hogia Infrastructure Services
Bild #3 - Hogia Infrastructure Services
Bild #4 - Hogia Infrastructure Services

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024