Wise IT logo

Wise IT Stockholm Heltid

Konsult: Förstudieuppdrag inom bemanningssystem

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Vi letar nu efter en senior konsult med erfarenhet av bemanningssystem för en förstudie inom en koncern. Uppdraget är baserat i Stockholm och påbörjas så snart som möjligt.

Om denna position

Vad innebär rollen?

  • En första förstudie har gjorts angående koncernens behov av systemstöd för bemanning och ekonomi. Den här förstudien behöver utvecklas och uppdateras.
  • Du behöver intervjua anställda inom koncernens olika bolag för att skapa dig en förståelse för vilket typ av systemstöd som behövs. I dagsläget används olika system mellan de olika bolagen.
  • Förväntningarna från koncernhåll är att du kan se över marknaden och komma med förslag på system som kan passa de olika behoven inom koncernen.

Om dig:

  • Du har gärna erfarenhet av bemanningssystem och vet hur marknaden ser ut.
  • Du är driven och har erfarenhet av att arbeta självständigt för att leda ett projekt framåt.
  • Du förstår det affärsmässiga i valet av ett nytt systemstöd.

Uppdraget uppskattas att ta cirka sex veckor, men uppdragslängden kan justeras beroende på hur uppdraget fortlöper. Förhoppningen är att hinna klart innan sommarsemestrarna börjar.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Bild #0 - Wise IT
Bild #1 - Wise IT
Bild #2 - Wise IT

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024