Accigo logo

Accigo Stockholm Heltid

Nyfiken integrationsutvecklare som vill förstå helheten

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Nyfiken integrationskonsult som vill förstå helheten

Har du tröttnat på att vara ensam ute på dina integrationsuppdrag och vill vara en del av ett lag där vi tillsammans tar ansvar för helheten, inte bara integrationslösningen? - På Accigo tror vi på att jobba i team för att kunna leverera integrationslösningar i världsklass!

Om denna position

Vill du vara med i vår ständiga utveckling för att erbjuda de bästa integrationslösningarna till våra kunder? Vi vill ha fler kollegor som är genuint intresserade av våra kunders verksamheter och som vill hjälpa till att bygga långsiktiga lösningar och relationer.

Vi söker dig som :
  • Har minst 3 års erfarenhet av någon av de ledande integrationsplattformarna på marknaden.
  • Kan fokusera både på detaljer och se helheten samt har förmågan att presentera de tekniska lösningarna på ett lättförståeligt sätt.
  • Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
Varför jobba hos Accigo?

Vi är ett växande team och företag som värdesätter personlig utveckling och gemenskap högst. Utöver dem 4 stora konferenserna på bolagsnivå har vi kontinuerliga aktiviteter med teamet. Vi satsar hårt på individens kompetensutveckling och erbjuder möjlighet att åka på teknik konferenser och seminarier för att ligga i framkant med det senaste teknikerna.

Välkommen med din ansökan!

Om Accigo

Accigo hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med spetskompetens inom Microsoft Business Suite. Vi är ett växande företag som värdesätter personlig utveckling och gemenskap högst. Vi satsar hårt på individens kompetensutveckling och erbjuder möjlighet att åka på teknikkonferenser och seminarier för att ligga i framkant med det senaste teknikerna.

Bild #0 - Accigo
Bild #1 - Accigo
Bild #2 - Accigo
Bild #3 - Accigo
Bild #4 - Accigo
Bild #5 - Accigo
Bild #6 - Accigo
Bild #7 - Accigo
Bild #8 - Accigo
Bild #9 - Accigo
Bild #10 - Accigo
Bild #11 - Accigo

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024