AmTrust Insurance Services Sweden logo

AmTrust Insurance Services Sweden Stockholm Heltid

Rekryterare till försäkringsbranschen

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Ta chansen och var med på en spännande resa när vi på AmTrust utökar verksamheten i Sverige.

Efterfrågan på vår sjukvårdsförsäkring är hög och vi söker fler engagerade medarbetare.

Starta din karriär i försäkringsbranschen redan idag, bli en del av ett team på ett internationellt bolag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter

Om denna position

Vi på AmTrust söker nu en rekryteringsansvarig! Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av högt tempo och en attraktiv karriär! Är du en junior rekryterare och redo för nästa steg i din karriär? Tveka inte att ansöka redan idag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Rekryteringsansvarig hos oss har du ansvar för hela processen, d.v.s. från första signal på personalbehov till att administrera, annonsera, göra urval, kalla till intervju, genomföra intervjuer och slutligen självständigt kontrollera sökandes uppgifter med referent samt fatta beslut om anställningar.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med företagets chefer. Du bidrar aktivt till att stödja dem i rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en utbildning/studerar personal/HR, eller har erfarenhet av rekrytering och behärskar hela processen. Du är även van att arbeta efter en tydlig metodik. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och vet hur du ska arbeta med search i sociala medier. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och tycker om att skapa långsiktiga relationer. Du har ett starkt affärsfokus och kan kommunicera med personer på olika nivåer i organisationen.

Viktiga egenskaper och förmågor:
  • God samarbetsförmåga
  • Hög servicekänsla
  • God administrativ förmåga
  • Noggrann och strukturerad

För att passa in i rollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och nya erfarenheter. Vi letar efter personer som är lyhörda och som på ett självständigt och lösningsorienterat sätt tar sig an nya arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Övrig information

Vi håller till på vårt moderna kontor på Strandvägen 7, ett stenkast från Östermalmstorg med anknytning till tunnelbana och bussar.

  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
Om oss

 AmTrust Insurance Services Sweden AB är ett av AmTrust Nordic Holding AB ägt bolag fokuserat på försäkringsförmedling och skadereglering. Generalagenten AmTrust Nordic AB etablerades 2005 och är ett helägt dotterbolag (till AmTrust International Underwriters DAC) inom den amerikanska försäkringskoncernen AmTrust. Vi är specialiserade på partnerdistribuerade försäkringslösningar inom bl.a. telekom, bank & finans, energi och retail. På global nivå är vi ca 8.000 anställda varav ca 50 anställda inom AmTrust Nordic med kollegor i Stockholm och Oslo. 


Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024