Multisoft AB logo

Multisoft AB Stockholm Heltid

Affärsdriven Säljare med tekniskt kunnande

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Vill du hjälpa företag att frigöra tid för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet? I så fall kan vi erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanade arbete. Multisoft skapar verksamhetsdesignade system utifrån kundens behov. Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma effekt -- minimal administration och maximal automatisering.

Om Tjänsten

Som säljare på Multisoft arbetar du med att hitta, definiera och säkerställa villkor för leveransen av nya projekt. Du arbetar rådgivande med att omvandla kunders behov till lösningsförslag och specifika utvecklingsprojekt i det digitala skiftet.

Som person har du en god förmåga att påvisa tydligt affärsvärde, driva och utveckla en kundrelation samt styra kundens förväntningar.

I ditt säljarbete har du tillgång till ett mycket kompetent team av andra säljare och kravinsamlare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, varav en del inom införandeprojekt av konfigurerbara standardprodukter och/eller systemutvecklingsprojekt. Meriterande om du även har erfarenhet av kravarbete i någon form och vill ta steget mot försäljning. Vi tror att du är en lagspelare som är bra på att göra dina kunder och projektmedlemmar nöjda samtidigt som du når uppsatta mål. Har en stark kommunikativ förmåga och kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem och/eller systemutvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av social selling.
  • Högskole- eller universitetsutbildning.
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Företagsresor Företagsresor
  • Förmån: Fast lön Fast lön
  • Förmån: Flextid Flextid
Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor. Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin® Detta gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är:

Volvo, Länsförsäkringar, Electrolux, Scania och Barncancerfonden

Bild #0 - Multisoft AB
Bild #1 - Multisoft AB
Bild #2 - Multisoft AB
Bild #3 - Multisoft AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024