company coverphoto

Systemutvecklare på en av Sveriges bästa arbetsplatser

Multisoft AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Är du en systemutvecklare som brinner för automatisering?

Missa då inte möjligheten att bli Multisofts nästa systemutvecklare! Du kommer att sitta i våra fina ljusa lokaler i centrala Stockholm tillsammans med dina cirka 80 arbetskollegor. Vår gemensamma passion är att skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter. Precis som vi, ser du det som vansinne att tråkiga repetitiva administrativa uppgifter utförs manuellt när de lätt skulle kunna automatiseras med välskriven kod.

Om tjänsten

I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av våra framgångsrika system och ingå i ett kompetent team, där du får stora möjligheter att vara med att påverka samt driva utvecklingen framåt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat lösningsarkitektur, systemutveckling, kravinsamling och verksamhetsanalys. Rollen består även av mycket kundkontakt där det förväntas att du analyserar deras verksamhet och hjälper dem att bli effektivare i deras processer.

För att lyckas i rollen certifierar vi dig inom MS SQL Server.

Vem söker vi?

Vi tror att du är allmänt intresserad av att effektivisera processer inom affärsverksamheter genom automatisering och programmering. Du har sannolikt haft kundkontakt i dina tidigare roller och tycker om att ge expertråd. Då utvecklingen sker i T-SQL är det meriterande om du har erfarenhet av det, dock inget krav.

Vi som arbetar här har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Däremot är vår övertygelse att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken utbildning du har eller vilken syntax du är van vid. Det viktigaste är att du har programmeringskunskaper - inte var du fått dem ifrån. Det vi söker är lösningsorienterad begåvning och konsultmässighet, allt annat är sekundärt!

Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Multisoft är ett medarbetardrivet företag med stort fokus kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi jobbar konstant på att förbättra oss som företag och är otroligt stolta över vår utmärkelse som en av Sveriges bästa arbetsplatser två år i rad. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utmanande jobb där vi värnar om varandra och våra kunder. För oss är det också viktigt att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, har regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat.

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Företagsresor

Företagsresor

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Flextid

Flextid

Om Multisoft

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor. Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin® Detta gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är:

Volvo, Länsförsäkringar, Electrolux, Scania och Barncancerfonden

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto