•  

Lärare inom programmering

Technigo

- Stockholm - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

Introduktion

Just nu pågår utformandet av nästa stora utbildningssatsning här i Stockholm. Technigo.

En popup skola som erbjuder intensivutbildingar inom teknik. Vi söker dig som vill vara med och påverka från start. Vi gör även utbildningar riktade till kvinnor under varumärket Tjejer Kodar. Utbildningarna hålls i Stockholm men även på andra platser så som Berlin, Barcelona och London.

Vi söker dig som brinner för programmering och vill att fler ska upptäcka och introduceras till detta ämne. Du ska ha flera års erfarenhet av att jobba som utvecklare. Tycka det är kul att tala inför folk. Vara duktig på att paketera kursinnehåll.

Sök tjänsten redan idag - vi jobbar med ett löpande urval!

Om Technigo

Vi har hittills utbildat 500+ personer inom teknik. Nu skapar vi framtidens skola för dom som snabbt vill byta yrke och kickstarta en karriär inom programmering.

Vi drivs av ett brinnande intresse för teknik och lust till att skapa något nytt. I vårt tighta team blir du snabbt en del av gänget.

Om denna position

Vi söker dig som vill ta ett pedagogiskt helhetsgrepp över alla de utbildningsformer Technigo och Tjejer Kodar erbjuder. Säkerställa att de följer uppsatta riktlinjer, både undervisa själv och jobba med externa föreläsare samt vidareutveckla koncept.

Ditt huvudansvar kommer vara för den intensivutbildning Technigo öppnar upp i höst, både vad gäller framtagning av material och undervisning. Övrig tid kommer läggas på att stötta upp och delvis undervisa i dom kurser vi bedriver för både företag och privatpersoner.

Vi tror att du

  • Brinner för teknik och programmering.
  • Är pedagogisk, har stort tålamod och tycker om att tala inför folk.
  • Drivs av att se andra människor växa och utvecklas.
  • Är duktig på att paketera och skapa kursinnehåll.

Bakgrund

  • Jobbat som utvecklare i 5+ år, främst med JavaScript och React.js.
  • Erfarenhet från att tala på events, meetups eller liknande.
  • Har undervisat inom programmering tidigare.

Denna tjänst kan fungera både på heltid/deltid eller som frilans.