company coverphoto

Frontend/webbutvecklare

R2M - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

För superhjältar inom Frontendutveckling!

De som känner oss väl vet att vi är riktigt tunga inom backend och middleware. Vad en inte får missa är dock att vi även har vass kompetens frontend. Siktet är nu inställt på att bli några fler grymma frontend-utvecklare som, tillsammans med de som redan är på plats, kan skapa en kompetensstyrka redo att knocka oss alla.

Vi värderar och inspireras av kompetens. Hos oss uppmuntras du inte göra bara det du kan utan även sådant du nästan kan eller skulle vilja kunna. För oss är det viktigt att utvecklas tillsammans, att både ta del av och dela med sig av kunskap. För som Yoda en gång sa till Luke....

"..pass on what you have learned"

company coverphoto

Din roll på R2M

Det fantastiska med att vara en konsultfirma är att alla inte behöver vara likadana eller syssla med samma sak utan personliga önskemål och utveckling kan få styra vardagen. Att kunna styra om riktningen på arbetet och ta nya steg i karriären utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor är grymt tycker vi. Resultatet blir att vardagen ser olika ut för olika personer och det blir svårt att beskriva en typisk dag för en R2Mare. Hur arbetet ser ut är ett resultat av dialog mellan konsult, konsultchef och sälj där vi tillsammans jobbar för att hitta ett uppdrag som är utmananande och utvecklande för just dig. Idag jobbar vi med allt från nyutvecklingsprojekt inom fordonshantering och utveckling av mobila webbapplikationer för banker till utveckling av spelmotorer.

Vem är du?

  • Du har jobbat som frontend-utvecklare i 2 år eller mer.
  • Vi ser gärna att du har långvarig erfarenhet av HTML5, CSS3 och JS, ju fler ramverk du jobbat med desto bättre.
  • Ramverk som Angular (oavsett version), React och Vue ger pluspoäng.
  • Erfarenhet av CSS-ramverk som Bootstrap, Foundation eller liknande är också önskvärt.
  • Erfarenhet av Typescript eller liknande skadar inte.
  • Det viktigaste är dock gedigen kunskap i HTML5, CSS3 och erfarenhet av Javascript-utveckling!

För oss är det viktigt att hitta personer med rätt grundkompetens och rätt inställning som tror på samma värden som oss; mod, passion och kunskap. Hos oss ska du jobba om du vill ha ett tydligt fokus på personlig utveckling, om du värderar att ha kollegor och ett team samtidigt som du vill kunna styra och påverka ditt arbete.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Utökat stöd vid föräldraledighet

Utökat stöd vid föräldraledighet

Job perk: Gruppförsäkringar

Gruppförsäkringar

Job perk: Företagsresor

Företagsresor

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Fast lön

Fast lön

Om R2M

På R2M jobbar vi med specialistkonsultation inom Java-baserad teknik och Microsoft.NET med fokus på systemutveckling och integrationslösningar. Vi har ett långvarigt partnerskap med Red Hat, Oracle, Microsoft och GitHubs enda nordiska partner.

Vi är experter på att integrera system med varandra och på att exponera tjänster och data mot tredje part. Integrationsvärlden går idag igenom stora förändringar där vi ser ett skifte från komplexa proprietära produkter till lättviktiga integrationslösningar baserade på API:er och Microservices. Fler och fler av lösningarna blir dessutom molnbaserade.

Vi är experter på att utveckla avancerade webblösningar baserade på moderna ramverk. Med de komplexa webblösningar som tas fram idag krävs att man vet hur man ska strukturera sina applikationer för att få dem underhållbara och testbara.

Vi är experter på att skapa förutsättningar för effektiv utveckling och förvaltning. Devops handlar dels om tekniska förutsättningar för automatisering men även om hur människor samarbetar mellan olika discipliner. Vi har lång erfarenhet både av att jobba i och av att stötta organisationer i förändring mot devops.

Vi tror på principerna bakom öppen källkod och vi är övertygade om att man med ett öppet arbetssätt kan skapa större värden både för sig själv och för sina kunder. Vi delar med oss av och är öppna med vår kunskap oavsett om det gäller presentationsmaterial eller kod som vi har tagit fram.

"Would you like to know more?"

Expand section