Swedish Match logo

Swedish Match Göteborg Heltid

Infrastruktursexpert

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Swedish Match är i ett mycket spännande och innovativt skede där mer automation implementeras i fabriksmiljön. I denna roll bidrar du med din tekniska expertis och erfarenhet från IT i fabriksmiljö till Swedish Match fortsatta framgång. Här fyller du en viktig roll hos ett välmående bolag som månar om sina anställda. Tjänsten utgår från Kungälv och/eller Göteborg.

Låter det som något för dig? Då vill vi gärna att du hör av dig!

DIN VARDAG

På Swedish Match kommer du in i en mycket välskött och stabil teknisk miljö, samtidigt händer mycket och det finns utrymme för kreativitet och innovation. I rollen ansvarar du för teknikområdet med fokus på fabriksnära infrastrukturlösningar där du kombinerar daglig drift med strategiskt arbete, tillsammans med dina kollegor i det globala teamet ansvarar ni för hela infrastrukturen. Här arbetar ni i team och lyckas ihop. Du får mandat att påverka och utvecklas i en komplex och spännande teknisk miljö där du arbetar operativt såväl som strategiskt med att få tekniken i fabriken att fungera ihop med IT. Du fungerar som kittet mellan fabrikstekniker och IT. I rollen kommer du att arbeta med olika delar, exempelvis analys och rådgivning, implementation såväl som underhåll av befintlig miljö.

VEM ÄR DU

– Du har flerårig erfarenhet inom infrastruktur i fabriksnära miljöer och förstår hur IT fungerar i fabriks-/industrimiljö (OT/Operational Technology).

– Du har kunskap och flerårig operationell erfarenhet av Windows Servermiljö. Du har erfarenhet av Hyper-V och/eller VMware.

– Det är fördelaktigt om du har kommit i kontakt med eller har förståelse av Virtual Machine Manager (VMM), HPE Hårdvara och nätverk.

– Du får gärna intressera dig för automatisering eftersom Swedish Match fokuserar på det.

– Som person är du trevlig, ansvarsfull och uppskattar ett team som delar kunskap för att tillsammans höja nivån i gruppen. Att kunna diskutera teknik på ett pragmatiskt sätt kommer naturligt för dig och du vet när du behöver stå på dig för att driva igenom rätt frågor.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Holmberg på 070-370 76 04 eller jenny.holmberg@sigma.se eller Tomas Ljung 073-072 13 34 eller tomas.ljung@sigma.se Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
Om Swedish Match

Swedish Match är en internationellt framgångsrik koncern med produkter främst inom områdena snus & moist snuff, övriga tobaksprodukter (cigarrer & tuggtobak) och tändprodukter. Swedish Match har varit en viktig del av svensk industri och handel sedan 1900-talets början och på kapitalmarknaden är Swedish Match ett starkt och välpositionerat finansiellt varumärke. Swedish Match är en attraktiv arbetsgivare som månar om sina anställda. På de fina kontoren i Göteborg och Kungälv arbetar du i en global miljö med stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds balans mellan arbete och fritid, bra förmåner och en arbetsgivare som är ansvarsfull gällande bland annat jämställdhet och en hållbar värld.

Bild #0 - Swedish Match
Bild #1 - Swedish Match
Bild #2 - Swedish Match
Bild #3 - Swedish Match

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024