Dahl Sverige  logo

Dahl Sverige Stockholm Heltid

Dahl Sverige söker en vass Systemförvaltare!

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Har du arbetat med systemförvaltning, van att kravställa och har god verksamhetsförståelse? Har du arbetat med inköpssystem och vill vara med att påverka? Vi söker dig som brinner för teknik och vill vara med på Dahls digitaliseringsresa!

DIN VARDAG

I rollen som systemförvaltare på Dahl innebär att du arbetar verksamhetsnära vilket innebär ett nära samarbete med med processägare och affärschefer. Du kommer få chansen att både arbeta strategiskt och operativt med mycket eget ansvar. Rollen innefattar ett helhetsansvar för inköpssystemen genom leverantörsstyrning, förvaltning, koordinering av tester, nyutveckling, behovsinventering, projekt, uppföljning och att agera 3:e linjens support. Vidare innebär detta att du kommer supportera verksamheten med kravställningen och bidra med din tekniska expertis gällande systemen och därtill kommer du ha daglig kontakt med externa leverantörer.
Dahl arbetar enligt ITIL processerna.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Flextid Flextid
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
Om företaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har Dahl ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dahl har drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att deras kunder ska uppleva dem som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta -- vilket också är företagets ledord. I Dahls ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl Sverige AB är en del av Saint-Gobain Distribution Nordic AB.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024