company coverphoto

IT-systemförvaltare ekonomi till Samhall

Samhall AB - Linköping - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Sveriges viktigaste företag digitaliserar- var med på en unik resa där alla inkluderas!

Om denna position

Nu söker vi en IT-systemförvaltare inom ekonomi för en unik digitaliseringsresa med Samhall! Här får du möjligheten att modernisera, förbättra och förvalta området ur ett systemtekniskt perspektiv, i ett nära samarbete med verksamheten.

DIN VARDAG Inom ekonomi blir du en del av ett tight team på tre personer som tillsammans ansvarar för digitaliseringen och förvaltningen av ekonomisystemen, inklusive IFS som är helt nyimplementerat. Du får även flertalet kollegor på systemsidan, som alla har olika spetskompetens inom övriga system. Som systemförvaltare får du många kontaktytor inom organisationen, så som IT-ledning och ekonomiavdelning. Du har även extern kontakt med leverantörssidan. Tillsammans med ditt team, och en tät dialog med ekonomi, omsätter ni krav och behov för att framgångsrikt förbättra och förvalta området samt driva digitaliseringen framåt. Dina ansvarsområden omfattar bland annat att:

  • Driva förvaltningen framåt och arbeta proaktivt med förbättringar

  • Sammanställa och granska krav/behov

  • Genomföra förändringar och vara bollplank mot verksamheten i dessa

  • Omvärldsbevaka, bygga relationer och utveckla verksamheten

VEM ÄR DU?

För att passa för rollen tror vi att du är en teknisk profil med erfarenhet inom ekonomiområdet, så som systemförvaltning eller ekonomirelaterade projekt. Erfarenhet inom IFS är meriterande. Du har en förmåga att förstå och identifiera krav kopplat till affär och verksamhet och översätta dessa till ett systemtekniskt perspektiv. Du bör även ha erfarenhet eller kännedom om agila arbetssätt. Du är en pålitlig person som är nyfiken, självgående och innovativ – med ett intresse av och engagemang kring att driva förändring och få saker att hända. Du har en god förmåga att uppmärksamma förklara det komplexa på ett enkelt sätt som gör IT begripligt på olika nivåer inom organisationen. Att samarbeta och dela kunskap med ett team är något du trivs med i din roll.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på mobilnummer 070-309 41 83 eller lisa.mellor@sigma.se

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!

Fackliga representanter:

Siwerth Ahlm Unionen 013-37 33 26

Asim Zilic SACO 021-83 18 20

Tommy Salomonsson Ledarna 013-37 33 53

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med drygt 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto